Superbrands 2010 – Hoya

superbrandsÖrömmel tájékoztatjuk, hogy csakúgy, mint az elmúlt 2 évben, a Hoya 2010-ben is elnyerte a rangos Superbrands címet, valamint a Business Superbrands státuszt.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaépítési rendszere, mely 86 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A Superbrands program fő célkitűzése, hogy a szakmán túl a szélesebb nagyközönséggel is megismertesse a legjelentősebb hazai márkákat.

A Superbrands státusz megszerzése lehetőséget kínál a cégeknek, hogy növeljék ismertségüket, továbbá erősítsék a hírnevüket és pozitív megítélésüket. Ebben a Superbrands kampány is segíti őket, amelyben a Hoya is részt vesz, és amely magában foglalja a Superbrands 2010 logó használatát, valamint a cég megjelenését a Superbrands 2010 magazinban.

A Superbrands program egyik csúcspontja a Magyar Superbrands kiadvány megjelenése, amely bemutatja a Superbrands címet elnyerő cégek történetét, nemzetközi és/vagy hazai hátterét, kommunikációs stratégiáját, valamint sok izgalmas részletét a díjazott vállalatokkal kapcsolatban.
A Magyar Superbrands magazin 2010 decemberében a HVG és a Nők Lapja budapesti előfizetői számára került kiküldésre.

A Superbrands cím és az ezzel járó előnyök kiváló lehetőséget jelentenek arra, hogy a Hoya, mint vezető, kiváló minőségű márka beépüljön a magyar fogyasztók tudatába és széleskörű ismertségre tegyen szert.

A fentiekben bízva kíván sok sikert a Hoya szemüveglencsék értékesítéséhez és viseléséhez a 2011 évre a Hoya Lens Hungary Zrt.!

Superbrands Magyarország

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray