PEZA SUPER HI-MICROFIBER Törlőkendő a Zalka Optikától

A PEZA fantázia nevet viselő super hi-microfiber alapanyag egyedi gyártással készül. A fehér színű textil alapanyagot mint terméket használjuk arra, hogy különféle méretben 4 szín nyomással, akár 2 oldalas szemüveg törlőkendőt készíthessünk. 
A PEZA törlőkendő felhasználási területe:
szemüveg törlés, zsirtalanítás
LCD és képernyő antisztatikus törlése, portalanítása
mobil telefon és digitális kamera képernyő tisztítására
tükör és üveg felület törlésére, pormentesítésére
gépjármû belső szévédő és mûűzerfal törlésére

 A PEZA Super Hi-Microfiber törlőkendő a 4 szín nyomás alkalmazásával, fotó minőségű képet, igényes és realaisztikus hatást kelt a felhasználó kezében. Puha tapintása és a szükséges mértékű rugalmassága mellett, óriási előnye, hogy mindkét oldalon azonos minőségben nyomatot tudunk elhelyezni. Ennek okán a fentiekben látható képminőség állítható elő. Ezek valóban kézzel fogható termékek, győződjön meg róla Ön is!
Az itt látható PEZA törlőkendő már megrendelhető minimálisan 300 db termék esetében. A PEZA törlőkendő saját tervezésű és több méretben is rendelhető.
Az eddigi fogyasztói tapasztalatok alapján, a PEZA törlőkendő termékünket szemüveg és napszemüveg, mobil telefon, hangszer, lcd tisztítására rendelték ügyfeleink. A legújabb termék a turisztikai termék csoportból tevődik össze és egyre több a promóciós megrendelés ajándékozási célzattal, ill. rendezvények népszerűsítése okán is.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray