Opticnet Partnerek a látássérült gyerekek oktatásáért

Piacvezető szereplőként az Opticnetnek fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessen a társadalmi felelősségvállalásra is, és hogy példát mutasson azok számára, akik erről többnyire elfeledkeznek. Ezt az elmúlt években időről-időre meg is tették, ezzel is megerősítvén az Opticnet Partnerek szociális tudatosságát és pozitív megítélését az emberekben.

Karácsonyi ígéretéhez híven az Opticnet a napokban juttatta el jótékonysági adományát a Szól a szív alapítvány részére, melynek elsődleges célja a súlyosan látássérült gyermekek oktatásának és nevelésének elősegítése.

A Szól a szív alapítvány a Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Diákotthona és Gyermekotthona alapítványi szervezete, vagyis egy olyan nagy múltra visszatekintő intézményé, amely 1825 óta látja el a vakok és látássérültek nevelését Magyarországon.

Az Opticnet Partnereknek már évek óta szívügye látássérült embertársaink segítése, ezért idén februárban is egy jelentősebb összeggel támogatták a „Szól a szív…” alapítványt, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermek részesülhessen ebben a magas szintű, speciális oktatásban.

A több mint 100.000 Ft-os felajánlás az Opticnet részéről jelentős segítséget jelent az intézmény számára céljaik elérésében, mely adományt természetesen az Opticnet Partnerek nevében ajánlottak fel.

http://youtu.be/mf8is5IT3-s

Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, segítse adója 1%-ának felajánlásával vagy egyéb adományokkal az alapítvány munkáját Ön is! Minden 1%-os felajánlás abban segít, hogy közösen esélyt teremtsünk egy teljesebb életre azoknak a gyerekeknek, akik fizikailag hátrányos helyzetük miatt speciális oktatásra szorulnak!
 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray