Napszemüveg

Maui Jim prémium polarizált napszemüvegek a színek szolgálatában

maui jim napszemüvegek„ A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.“
Ezt vallják a Maui Jim kiemelkedő minőségű napszemüvegeinek gyártói.
Egyedülálló szabadalmunk a Polarized Plus2 technológia hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon engedi élveznünk a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás, valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen.
Teljes cikk és videók: Maui Jim napszemüvegek

 
Milyen napszemüveget viselnek a sztárok?

jennifer lopez gucciA sztárok, akár énekesek, filmszínészek, vagy csak egyszerűen kinevezték őket „celeb”-nek, meghatározóak példamutatás tekintetében. Éppen ezért szeretünk odafigyelni arra, mit csinálnak, milyen ruhát, szemüveget, napszemüveget viselnek így a nyári szezonban.
A teljesség igénye nélkül íme néhány híresség, akiket lencse végre kaptak 2011 nyarán, hogy ők milyen napszemüveget preferálnak!
Olvassa tovább: Milyen napszemüveget viselnek a sztárok?

 

Milyen a jó napszemüveg?

divatos napszemüveg

Egyre több napsütéses órával kell számolnunk, ahogy közeleg a nyár, és a természetben járva a napszemüvegek is előkerülnek a fiókból, esetleg a nagy tavaszi megújulás jegyében éppen most készülünk újat beszerezni. Ne feledjük, hogy a minőségre is kell figyelni!
Most elmondjuk és videofilmen is megnézheti, pontosan min áll vagy bukik szemünk egészsége, ha napszemüvegről van szó, és mi lehet a következménye annak, ha a silány napvédelem mellett döntünk.
Teljes cikk és videó: Milyen a  jó napszemüveg?

 

Givenchy ritkaság

givenchy sgv363A francia Givenhy ház az elmúlt évek sikeres eladásainak számító, limitált darabszámban gyártott modelljeinek sikerén felbuzdulva, a 2011-es kollekcióban ismét jelentkezik egy ritkasággal. Joggal lehet mondani, hogy ritkaság, hiszen az egyedi tervezésű SGV363S modellből a világon összesen 999 darab készült színenként. A két színben gyártott modell szárain feltűnő és bőséges Swarovski kristály-díszítés található, természetesen az elegancia határain belül maradva. A maszk formájú szemüveg teljes színezésű lencsével van szerelve. A szemüveg oldalán megtalálható az elmaradhatatlan Givenchy 4G logo. Az egyediséget erősíti a szár belső felén feltüntetett sorszám, valamint az alkalmi bőr díszdoboz és szemüvegtok is.


Visszatér a Police kéklencse

A Police kék lencse az egyediség első pontja.
police be uniqueHa a szellemiségnek lenne egy színe, akkor az határozottan kék lenne. Több neves művésznek is volt kék korszaka a pigmentek világában.
Kék korszaka a Police-nak is volt. Az 1980-as évek végén mutatta be exkluzívan az akkor avantgárdnak számító kéklencse szériáját a Police, amely világszerte, több, mint tíz éven keresztül nagy sikernek örvendett a vásárlók körében.
A 2011-es napszemüveg kollekcióban a kéklencsék visszatérnek, magukkal hozván a siker örökségét egy új, fiatal közönségnek. A ma vásárlói megtalálják a kollekciókban a műanyag és a fém keret alapanyagokat és ezek variációit is, melyek az egyszerűbb szögletes, vagy divatos pilótaforma, esetleg az extravagáns maszkformában teljesednek ki. Az egyedi lencseszín mellett az alapszínek és ezek polarizált változatai is megtalálhatóak a Police kínálatában. A márka szelleme az új színekben és formákban egyedi módon testesül meg, amit az idei reklámkampány tökéletesen emel ki.


Spy szemüvegek – minőség és funkcionalitás

A Spy szemüvegmárkát 1994-ben Dél-Kaliforniában alapította pár barát. Már a kezdetektől, rengeteg élsportoló csatlakozott a Spy Családhoz, mivel szimpatizáltak az egyediségre, funkcionalitásra és minőségre való törekvéssel és a cég elkötelezettségével a sport iránt.  Minden egyes termék gondos tervezés és csúcsminőségű anyagok felhasználásával kerül gyártásra, hogy maximálisan kielégítse viselője igényeit és óvja a szemünket a káros sugaraktól és az erős napfénytől. A folyamatos technológiai újításban is élen járó Spy, több olyan saját fejlesztést tudhat magáénak.Termékskálájában megtalálhatóak a hagyományos és a polarizált lencsés napszemüvegek,valamint az optikai keretek is.
Teljes cikk: Spy szemüvegek 


Oakley

Az Oakley márkát szinte mindenki ismeri már a világon. Számos terméket gyártanak és forgalmaznak mint például, síszemüvegeket, többféle ruházatot, órákat és napszemüvegeket.
Az Oakley céget Jim Jannard alapította 1975-ben a garázsában 300 dollárból. A cég nevét a család kutyájáról, Oakley-ról kapta aki egy ír szetter volt.
Jannard eleinte a helyi motoros rendezvényeken árulta termékeit az autója csomagtartójából. 1984-ben elkészítette első napszemüvegét mely a „the Eyeshade” nevet kapta és cserélhető lencsékkel rendelkezett. Ezután a sikerekből kiindulva folyamatos fejlesztésbe kezdett az egyre növekvő cég ami a mai napig is folyik.
Bővebben: Oakley


Hello Kitty napszemüvegek

commentbox

Mindenki kedvence a japán Sanrio vállalat legismertebb mesefigurája, Hello Kitty. A fehér macska jellegzetessége, hogy a bal fülében egy masnit vagy más hasonló díszt visel, és a rajzfilmsorozatot kivéve mindig hiányzik a szája.
Hello Kitty először egy műanyag pénztárcán jelent meg 1975-ben, és hamarosan rengeteg különböző terméket gyártottak a képmásával. Bár eredetileg a fiatal lányokat célozták meg, ma már szinte minden elképzelhető holmit díszített, írószerektől a ruhákig, számítógépektől az autókig, sőt a szemüveg és a napszemüveg sem hiányozhat a palettáról.
Teljes cikk: Hello Kitty napszemüvegek


Újdonság a napszemüvegpiacon: Julbo napszemüvegek minden élethelyzetben

julbo_technologiaA Julbo az NXT technológiával kifejlesztette a világ egyik legkiválóbb minőségű lencséit: Polar High Definiton (HD), Zebra, Cameleon, Octopus. Ezeket a lencséket használja például a US Army a helikopterek szélvédőjéhez és a Forma 1 pilóták bukósisakján lévő szélvédőhöz. Az ásványi bázisú gyártási technológia előnyei a legjobb szerves lencse minőséget eredményezik: az NXT lencsék alacsony hőmérsékletű öntvényezéssel készülnek. Így csökkentik az anyagon belüli feszültséget, ezáltal javul az optikai minőség, fokozódik az áttetszőség és a hosszú élettartam.
Teljes cikk: Julbo napszemüvegek

 


Ed Hardy napszemüvegek
Az Ed Hardy cég büszke termékeire. Bőr és farmer kombinációira a ruhaiparban, napszemüvegeire és több más termékére is. Minden terméket előszeretettel díszítenek Daniel Swarovski ékszereivel, vagy más különleges mintával és ékkővel. Ezenkívül a termékek híresek a rendkívül változatos és különleges színvilágukról, melyek maguktól a híres Don Ed Hardytól származnak, akit egyébként a „tetoválás keresztapjának” is neveznek.
A napszemüvegeken kívül gyártanak még optikai és sportszemüvegeket is. Minden szemüvegük rendelkezik a gyártó garanciájával. Rengeteg világsztár választja az Ed Hardy napszemüvegeket, többek közt: Madonna, Britney Spears, Sharon Stone, Ludacris, David Hasselhof és Dennis Rodman is.
Ezeket a szemüvegeket a legmodernebb technológiákkal állítják elő, hogy minden elvárt kritériumnak, ami a mai világban már szinte „alap”-nak számít, megfeleljenek.
  • ultra könnyű
  • alacsony sűrűségű anyag
  • 100%-os UV védelem
  • alacsony sűrűsége ellenére, igen kemény anyag
  • nagy hőállóság
  • kiváló optikai tulajdonságok
  • kényelmes viselet
  • trendi megjelenés


Pár szó az UV-sugárzásról

Normális körülmények közt az ibolyántúli fény kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Nem mindegy azonban, hogy milyen intenzitású és hullámhosszúságú UV-sugárzás éri testünket és az sem, hogy hol. Míg a bőrfelület esetén a mértékletes napozás kimondottan előnyös, addig az emberi szemet elérő láthatatlan fény esetenként határozottan káros lehet.
Teljes cikk: Pár szó az UV-sugárzásról


Mit kell tudni a napszemüvegekről?

Napszemüveg vásárlásakor sok okos dolgot hallunk, hogy hogyan is kéne megtalálnunk a tökéletes darabot. Ebben a cikkben segítséget nyújtunk, megpróbáltuk összefoglalni a legfontosabb tényezőket és kritériumokat, ami a napszemüveget tökéletes viseletté teszik.
Teljes cikk: Mit kell tudni a napszemüvegekről

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray