Hoya alkalmazások iPad-re

Hoya iPad alkalmazásokÖrömmel mutatjuk be a Hoya legújabb, forradalmi fejlesztését az iPad-re létrehozott Hoya alkalmazásokat, melyek a Hoya VIP Partnerek, illetve az Opticnet Partnerek számára kerülnek először bemutatásra és bevezetésre.

A 2012. januárban megrendezett Opti’2012 kiállítás alkalmával a Hoya bemutatta a nagyközönségnek a jövőorientált látszerészek számára tervezett eszközök legújabb szériáját az iPad-en futó Hoya alkalmazásokat, a hordozható VisuRealt és a Virtuális Valóság szoftvert.

Ezek az új, intelligens eszközök kényelmesebb, rugalmasabb munkavégzést tesznek lehetővé, ráadásul az iPad-nek köszönhetően Ön ezeket szinte bárhol és bármikor alkalmazhatja és ezzel egyidejűleg a legmodernebb eszközöket alkalmazó látszerész üzlet képét mutathatja a vásárlók felé.

 

Hordozható VisuReal

A Hoya forradalmian új alkalmazása a VisuReal videó-centírozó rendszer legújabb, hordozható verziója, melynek funkciói most egy iPad-en keresztül működtethetőek.
Az új program a Hoya jól ismert, rendkívül pontos VisuReal rendszerén alapul, de a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően nincs többé szükség VisuReal állványra, mert annak funkcióit az iPad veszi át.
Mindez jóval nagyobb szabadságot biztosít az Ön számára, hiszem így a VisuReal minden funkciójához hozzáférhet, és pontos méréseket folytathat az üzlet bármelyik pontján.

Hoya visureal iPadre

A hordozható VisuReal egy új fejezetet nyit a videó-centírozó rendszerek történetében. Önnek ehhez csak egy iPad-re és az azon futó alkalmazásra, egy ahhoz csatlakoztatható kamerára, valamint egy a keretre helyezhető multifunkciós mérőeszközre van szüksége. Ezek segítségével Ön egy rendkívül precíz és könnyen használható hordozható eszközt kap, amely minden szükséges mérési értéket megállapít másodpercek alatt. A mérési adatok pedig online kerülnek továbbításra.

http://www.youtube.com/watch?v=wq-YZPMLAQo

 Legfontosabb jellemzők tehát:

 • rendkívüli mobilitás – bárhol alkalmazható
 • intuitív tervezés – könnyen tanulható és használható funkciók
 • egyszerű kezelés, gyors mérési lépések
 • professzionális mérőeszköz – ugyanolyan pontos, ahogy a hagyományos VisuReal állvány
 • könnyű hozzáférés a legújabb fejlesztésekhez az online frissítéseknek köszönhetően

 

Virtuális Valóság

A Virtuális Valóság a Vision Konzultáns szoftver egy rendkívül modern, továbbfejlesztett verziója.
Ez az egyedülálló, iPad-en futó, teljesen interaktív program a lencsék vizuális teljesítményét jeleníti meg a vásárló számára. Ezzel az eszközzel Ön úgy szemléltetheti vásárlóival az egyes lencsék közötti különbséget az értékesítés során, hogy a vásárló azonnal észleli majd a két lencse közti teljesítménykülönbséget, valós körülmények között.

Virtuális Valóság szoftver

Ez azt jelenti, hogy a vásárló gyakorlatilag úgy lát az iPadd-del, mintha a két különböző szemüveglencsén keresztül látná a világot és így saját maga győződhet meg az egyes lencsék közötti különbségekről a végső döntés, vásárlás előtt.

Felhasználhatósága rendkívül rugalmas, bárhol bármikor használható, akár az eladótérben vagy a vizsgálóban.

Hoya Virtuális Valóság

 Legfontosabb jellemzők:

 • Könnyű kezelhetőség, intuitív tervezés – egyszerű kezelés, meggyőző design
 • Még nagyobb interaktivitás – nagyobb vásárlói élmény, nagyobb meggyőző erő
 • Való élet vizualizálása – győződjön meg róla a saját szemével!
 • Elérhetőség: HVC Viewer alkalmazás App Store-on keresztül való letöltésével
 • Elérhető modulok:
  progresszív lencsék
  egyfókuszú lencsék
  beltéri lencsék
  polarizált lencsék
  tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék

 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika Székesfehérvár



Szemüvegtisztító Spray