Féláras szemüvegkeret akció 2011

Most cserélje le  a régi, divatjamúlt vagy akár sérült, törött keretét  újra, ezáltal 50% kedvezményt kap az új szemüvegkerete árából!

féláras szemüvegkeret 2011 akció

AKCIÓS SZABÁLYZAT

„Féláras szemüvegkeret akció”

Az akció időtartama:

Az akció 2011. február 1-től 2011. március 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Az Opticnet Hungary Egyesülés Partnerein keresztül a következő promóciót indítja:

Az akció keretén belül, ha a fogyasztó bármilyen régi, divatjamúlt, törött szemüvegét beviszi az optikába, komplett, új szemüveg vásárlása esetén a boltokban megjelölt szemüvegkeret kollekció árából 50% kedvezményt kap.

– Az 50%-os kedvezmény kizárólag új, komplett szemüveg készíttetésekor, kizárólag a szemüvegkeretre vehető igénybe, más termékekre illetve készpénzre nem váltható át.

– Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze.

– Az akciós kollekcióban megtalálható Tony Morgan és All Time szemüvegkeretek maximált ajánlott fogyasztói ára 15.900 – 29.900 Ft. A kedvezménnyel csökkentett ár: 8.000 – 15.000 Ft. Az akciós keretkollekció üzletenként eltérő lehet!

– Az akciós kedvezmény egy szemüveg vásárlásakor egyszer vehető igénybe, azaz több használt szemüveg esetén is maximum 50% kedvezmény kapható az új szemüvegkeret árából.

Az ÁNTSZ tájékoztatása alapján a régi szemüvegek begyűjtésével és azok hulladékként való kezelésével kapcsolatban engedélykérés kötelezettség nincs, a begyűjtött szemüvegek kommunális hulladéknak minősülnek.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray