Carrera New Champion: indulhat a kaland!

Carrera New Champion sunglass

Új bajnok született: a New Champion.
A Carrera újraírja saját történelmét: a klasszikus Champion újraértelmezett változata a modern idők hangulatát ragadja meg.
Ezek az új modellek azok számára készültek, akik jól érzik magukat a bőrükben, de nem félnek kilépni a komfortzónájukból. Igazán eredeti, nem szokványos tervezésű szemüvegeket kínálunk a kalandok megzabolázhatatlan szerelmeseinek.

A Carrera New Champion modellje egyedi, de kényelmesen viselhető stílusával tökéletesen illeszkedik napjaink „normcore” irányzatába – az ezredforduló nemzedékének az erős egyéniséget a sportos kinézettel ötvöző divatjába.

Az új dizájn többek között a szemüveg lencsevonalának kialakításában, illetve egyenes felső vonalában mutatkozik meg, továbbá búcsút intettünk az orrhídra helyezett emblémának is. Az új modellek is Optylból, a Safilo védjegyzett alapanyagából készültek.
Az Optyl epoxigyantából előállított, hevítéssel formálható műanyag, amely páratlan fizikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik. Számos előnye között említhető például kis tömege, a környezeti hőmérséklethez való alkalmazkodás, továbbá alakmegőrző képessége, illetve az anyag fényessége és ellenállóereje.
Az alkalmazott anyag- és fedőszínek is inkább természetes hatásúak, a havannától a bronz árnyalaton át a feketéig terjedő színtartomány finom árnyalatkülönbségekkel variál, miközben a tükrös lencsék a keret színvilágához tökéletesen illeszkednek.
Carrera New Champion

Forrás: www.carreraworld.com/newchampion

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zalka Optika Székesfehérvár

Szemüvegtisztító Spray