Air Optix Aqua kontaktlencse akció

Ez az akció nem minden Opticnet Partnernél elérhető, ezért a vásárlás előtt mindenképpen érdeklődj az akcióról és annak pontos részleteiről az általad kiszemelt üzletben!

Ha szereted a kényelmes, jó minőségű kontaktlencséket és az éppen hozzájuk illő kontaktlencse ápolószert, akkor most van egy remek ajánlatunk számodra:

PureMoist lencseápoló és Air Optix Aqua kontaktlencse együtt olcsóbb

Ha negyedévre elegendő Air Optix Aqua egyfókuszú kontaktlencsét vásárolsz (2 doboz 3-as, vagy 1 doboz 6-os kiszerelésű), valamint mellé egy 300ml-es Opti-Free PureMoist ápolószert, akkor így együtt most igazán kedvező áron kaphatod meg őket.

Az akció időtartama:

2013. szeptember 9.- október 31.

Ha ez még nem lenne elég, akkor egyes optikákban a negyedéves lencse és ápolószer csomag mellé ajándékba kaphatsz egy 3ml-es Systane Ultra szemcseppet és egy 60ml-es Opti-Free PureMoist ápolószert, ami igazán praktikus lehet egy utazás alkalmával például.

PureMoist lencseápoló és Air Optix Aqua kontaktlencse csomag ajándékkal

AIR OPTIX® – az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselet

Az AIR OPTIX® család havi cseréjű, lélegző kontaktlencséi egészséges, természetes és kényelmes viseletet biztosítanak egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig, az egyedülálló TriComfort™ technológiának köszönhetően.

Egészséges, természetes viselet: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék egyedülálló alapanyaga akár 5-ször több oxigént képes átengedni, mint a hagyományos lencsék, az egészséges és természetes érzésért.

Kényelem egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék anyaga, hidrofil vagyis „víz kedvelő” elemeket foglal magába, így biztosítva a kényelemérzetet egész nap, minden nap, egészen a csereidő végéig.

Éles, tiszta látás: Az AIR OPTIX® kontaktlencsék felületkezelése biztosítja a lencse felszín lerakódásokkal szembeni ellenállását ezáltal tisztán tartja a lencsét, míg az egyedülálló nedvesítésnek köszönhetően biztosítja a lencse kényelmét.

Opti-Free PureMoist multifunkciós ápolószer

Az Opti-Free termékcsalád legújabb tagja az Opti-Free PureMoist multifunkcionális kontaktlencse ápoló. Hosszú időn keresztül tartó kényelmet biztosít a kontaktlencse viselőknek, a lencse víztartalmát HydraGlyde® nedvesítő mátrix tartalmának köszönhetően 16 órán keresztül fenntartja. Biokompatibilis kettős fertőtlenítő rendszerének köszönhetően pedig hatékony csíraölő hatású, amely azonban mégis gyengéd a szemhez.

 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray