A látás hónapja 2011 október

A Látás Hónapja a Magyar Látszerész Szövetség, a Magyar Optikus Ipartestület és az optikai szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát, – egy olyan társadalmi célú, országos összefogást kívánt létrehozni, mely által a magyar lakosság OKTÓBER hónapban, egy költség nélküli, térítésmentes látásvizsgálatban, szakmai tanácsadásban részesíti azt, aki a kampányban résztvevő üzleteket felkeresi.
Ezáltal a magyar lakosság látáskultúráját kívánják fejleszteni, éles látás iránti igényét kívánják felkelteni.

október a látás hónapja

„A Látás hónapja által kínált szolgáltatás ingyenes látásellenőrzésből és szaktanácsadásból áll. A vizsgálat pontos korrekció megállapításáig történik – ezt követően, amennyiben az ellenőrzést végző optometrista vagy szemorvos szembetegséget talál, úgy további szemvizsgálatot javasol és az érdeklődőt szakorvosi rendelésre irányítja.

A program gördülékeny lebonyolítása és támogatása érdekében a tavalyi évhez hasonlóan a szervezők információs központot üzemeltetnek Látáscentrum elnevezéssel, mely telefonon vagy akár az interneten is elérhető adatbázis segítségével gyors és pontos információt tud nyújtani a résztvevő üzletek, nagykereskedők és fogyasztók részére. A program honlapján www.latasellenorzes.hu minden érdeklődő információkat találhat a Látás Hónapja akcióban résztvevő üzletekről, a kezdeményezés céljairól és az ahhoz kapcsolódó eseményekről.

A kezdeményezés sikere nem csak a résztvevő üzletek számától függ, hanem elsősorban a lakosság felé történő tájékoztatástól és a folyamatos figyelemfelhívástól. A Látás Hónapja programot a tavalyi évhez hasonlóan hatékony és intenzív reklámkampánnyal támogatjuk. A médiaterv részeként az akciót országos rádiókban, újságokban, szórólapokon és az üzletek kirakati felületein is hirdetjük.”

Üdvözlettel:

Tóbiás Richárd, a Magyar Látszerész Szövetség elnöke

Raák Benedek, a Magyar Optikus Ipartestület elnöke

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray