2012. október a Látás Hónapja

A világ nem alkalmazkodik látásunkhoz. Lásson tisztán Ön is!

A Magyar Látszerész Szövetség szervezésében, a Magyar Optikus Ipartestület támogatásával 2012. októberében ismét megrendezésre kerül a „Látás Hónapja” elnevezésű rendezvénysorozat, melynek keretében az országos akcióban résztvevő több száz optikai üzletben ingyenes látásellenőrzésben és szaktanácsadásban részesülnek az érdeklődők.

A program 2012. október 1-től október 31-ig kerül megrendezésre.

Október a Látás Hónapja 2012-ben is

A Látás Hónapja a Magyar Látszerész Szövetség, a Magyar Optikus Ipartestület és az optikai szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát. Egy olyan társadalmi célú, országos összefogást kívántak létrehozni, mely által a magyar lakosság OKTÓBER hónapban, egy költség nélküli, térítésmentes látásvizsgálatban, szakmai tanácsadásban részesíti azt, aki a kampányban résztvevő üzleteket felkeresi.
Ezáltal a magyar lakosság látáskultúráját szeretnék fejleszteni, éles látás iránti igényét kívánjuk felkelteni. Ez mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat, és teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse az Önnek legmegfelelőbb optikát, akár az optikai üzletek kirakatát nézegetve, ahol megláthatja a figyelemfelhívó plakátokat, vagy a www.latasellenorzes.hu honlapon és térjen be az üzletbe.

Az Egészségügyi Minisztérium felkarolta a kezdeményezést. Az Országos Baleset – megelőzési Bizottság külön partnerének ismerte el a kampányt, így különösen nagy támogatottságot élvez a Látás Hónapja.

Reméljük, hogy Ön is él a lehetőséggel és találkozunk októberben egy az Ön látásáért is tenni kívánó optikai üzletben!

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray