Hi-Vision SUN Pro felületkezelés

A HOYA bemutatja vadonatúj fejlesztését a napszemüveglencséken alkalmazható Hi-Vision SUN Pro felületkezelést!

Hi-Vision SUN Pro felületkezelés

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. A Hoya a legmodernebb technológiákat alkalmazva mindig kiemelkedő figyelmet szentelt a csúcsminőségű rétegek kifejlesztésének. Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision SUN Pro.

Azon vásárlóinknak kínáljuk ezt az egyedülállóan új, napszemüveglencsékhez rendelhető színtelen felületkezelést, amely amellett, hogy esztétikus megjelenést nyújt, magas karcállóság és tartósság, illetve fokozott UV-védelem jellemzi.

A Hi-Vision SUN Pro egy prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

A Hi-Vision SUN Pro legfontosabb jellemzői:

  • a legesztétikusabb megjelenést biztosító felületkezelés a nem kívánt színes tükröződések kiküszöbölésének köszönhetően
  • első és hátsó oldali UV-védelem
  • a zavaró tükröződések csökkentése révén a sztenderd színezett lencséknél lényegesen jobb kontrasztot és magasabb fokú látásélményt biztosít
  • víz-, zsír és szennyeződéstaszító a könnyebb tisztíthatóság érdekében
  • rendkívüli tartósság és karcállóság (HVLL minőség)

Technikai információk:

Hi-Vision SUN Pro felületkezelés

Share

Zalka Optika Székesfehérvár



Szemüvegtisztító Spray