Etnia Barcelona

Etnia Barcelona

Az Etnia Barcelona mottója: „A személytelenség megöl”.

A márkát azzal a rendkívül egyszerű elgondolással alapították, hogy a szín fontos szerepet kapjon a dizájnban. Mindaddig amíg a legtöbb szemüvegkeret gyártó a kollekcióját csak fekete vagy barna színekben kínálta, és a színeket nem igazán vették figyelembe. Inkább a dizájn
egyéb összetevőire összpontosítottak — mint a felhasznált anyagok, a szemüveg kialakítása, valamint a keretek alapja. Az Etnia Barcelona a kereteit természetesen az említettek figyelembe vételével alakította ki, azonban a színhasználata révén vált igazán egyedivé a gyártók sorában. Jelenleg a vállalat nem kevesebb, mint négyszáz különböző színben kínál szemüvegeket. A perzsa kéktől a jázmin sárgáig minden változat kapható, és valamennyi dizájnt saját belső kreatív csapatuk tervezi.

A világ elsőszámú acetát gyártója, Mazzucchelli ezeket a színeket cellulóz acetát keretek színeivé varázsolja. A cellulóz acetát egy természetes anyag, mely gyapjúból származik.

Etnia Barcelona optikai keretek

A színek rendkívül széles palettája miatt garantált, hogy a kollekció egyedi és minden másról különböző, ráadásul a vásárlók biztosan találnak majd olyan keretet, amely illik a személyiségükhöz és megfelel az ízlésüknek.

Természetesen az Etnia Barcelona nem csupán a színekről szól. A világon a legjobb acetát anyagokat használják fel a gyártás során és a polarizált, HD ásványi lencséiket az olasz Barberini készíti. Kereteik rendkívül kényelmesek a japán hajlékony zsanéroknak köszönhetően. Ezért bátran állítható, hogy az Etnia Barcelona napszemüvege az egyik legjobb választás azok számára, akik a szemüveg és az öltözék színharmóniájára törekszenek.

Etnia Barcelona napszemüveg

A David Pellicer alapította Etnia Barcelona egy független szemüveg márka, a nemzetközi optikai iparban a legkreatívabb és legszínesebb. A márka szellemisége egy olyan világot tükröz, mely valamennyi kultúrát, valamennyi fajt és színt magába foglal, vissza-tükrözve a világ valamennyi emberének és személyiségének sokszínűségét.

Az Etnia Barcelona legkiválóbb jellegzetességei a kényelem, a szín, a csúcsminőség – a Mazzuchelli féle acetát és a Barberini lencsék – és a művész világgal való összekapcsolódás, ami izgalmas együttműködést kínál a híres nemzetközi művészekkel, mint a japán fotós Nobuyoshi Araki, a francia festő Yves Wein és az amerikai fotóművész Steve McCurry.

wild love in africa

A cikk forrása: Diop magazin 2015. augusztus IV. évf. VIII. szám

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray