Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Edit Optika-Fotó

Név: Edit Optika-Fotó Kft.
Cím: 5900 Orosháza, Könd utca 78.
Telefonszám: 68/ 411-367
Honlap: www.editoptika.hu
Nyitva tartás: Hétfő – péntek: 8:00-12:00 és 14:00-18:00
Ismertető

Az Edit Optika – Fotó szaküzlet 1995. Január 25.- óta áll a lakosság szolgálatában, az első évben egy 18m2 – es garázsüzletben volt megtalálható.
Cégünk 1996-tól a mai helyén, Orosházán a Könd utca 78.sz alatt a Kórház főbejáratától kb. 150 m-re található üzletben családi vállalkozásként működik.

Az üzletünkben szemorvos és optometrista végez teljes körű szemészeti szakvizsgálatot szemüveg és kontaktlencse viselőknek / szürkehályog szűrést, és szemnyomás mérést is végzünk /.
Az optika a legmodernebb orvosi műszerekkel és műhelyberendezésekkel van ellátva, hogy vásárlóinkat szakképzett látszerészeink minél színvonalasabb körülmények között tudják kiszolgálni.

A szemvizsgálatot követően megrendelt szemüvegjét akár azonnal is elkészítjük, míg kontaktlencséjét és kontaktlencse ápolószerét az üzletünkben található készletről megvásárolhatja.
Széles szemüvegkeret kínálattal állunk rendelkezésükre, divatos műanyagtól a damilos és keret nélküli (fúrt) modelleken át az egyszerűbb telikeretes műanyag és fémkeretekig különböző ár kategóriában. Készítünk távoli, -olvasó valamint -progresszív (multifokális) szemüveget fehér és fényresötétedő lencsével a minden igényt kielégítő rétegekkel, és dioptriás napszemüveglencse kínálatunk is bővült.

Vállaljuk vállalkozók, cégek részére képernyő előtti munkavégzéshez szükséges megfelelő réteggel ellátott szemüvegek elkészítését. Szerződésünk van többféle egészségpénztárral, így módunkban áll az egészségkártyák elfogadása.

Aktuális szemüveglencse, kontaktlencse és szemüvegkeret akciónkról érdeklődjön az üzletünkben!

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray