Az év favoritja – DEFENDER

Defender

A MÚLTBÓL MERÍTVE, A JÖVŐRE ÉPÍTKEZVE

A RUDY PROJECT BEMUTATJA A DEFENDER SZEMÜVEGET

Íme a szemüveg, mely külsőleg a múltat idéz, belsőleg viszont már a jövőt rejti. A 2019-es szezon egyik favoritja a vadonatúj  DEFENDER modell lesz.
1992-ben jelent meg először az AGRESSOR modell, mely rövid időn belül a Rudy Project, olasz cég ikonikus modelljévé vált. A most debütáló DEFENDER modell ezen régi modellünk inspirációja alapján készült úgy, hogy napjaink legmodernebb és legfejlettebb megoldásait tartalmazza, ezáltal utolérhetetlen kényelmet és szemvédelmet nyújtva viselője számára.
Defender
KIVÁLÓ SZELLŐZÉS
A széles shield-lencse révén rendkívül tág periférikus és horizontális látómezőt nyújt számunkra, miközben megvédi szemünket a széltől és különböző időjárási elemektől. A DEFENDER is tartalmazza a PowerFlow-technológiát, így a kereten, a szárakon valamint a lencsén kialakított szellőzőnyílások révén kimagasló szellőzés biztosítja az utánozhatatlan Rudy Project kényelmet és zavartalan látást.
 Defender
RENDKÍVÜLI KÉNYELEM
A DEFENDER állítható és nedvességre is tapadó gumírozású szárvégei valamint orrnyerge stabil és komfortos viseletet biztosítanak számodra bármely helyzetben – így a teljes figyelmedet a teljesítményed leadására tudod fókuszálni. Ráadásul ezek az alkatrészek cserélhetők, így hosszú ideig kényelmes marad kedvenc szemüveged.
 Defender
EXTRA VÉDELEM ÉS EGYEDISÉG
A Bumpers-technológiának köszönhetően kedvenc szemüveged lencséjének éle extra védelmet kap az esetleges sérülések ellen, illetve egy baleset során arcodat is védi a nem kívánt sérüléstől – mindazonáltal a különböző színű opciókból válogatva saját ízlésedhez tudod alakítani!
 Defender
MINDIG TÖKÉLETES LÁTÁS
A modellhez elérhető számos különböző, kiváló minőségű és optikai tisztaságú RP OPTICS lencse mellett megtalálhatók a legfejlettebb technológiával készülő, garantáltan törhetetlen és rendkívül széles munkatartományban működő fényre sötétedő ImpactX-lencsék is. Bármely napszakban és bármilyen időjárási körülmény során, lencsecsere nélkül is megfelelő látást biztosít számodra!
 Defender
FORRADALMI ALAPANYAG
Több évnyi fejlesztés után a DEFENDER és a TRALYX modelleknél mutatkozik be legújabb keret-alapanyagunk egy-egy kivitelben, mely a világ jelenlegi legforradalmibb anyaga. A Graphene könnyebb a karbonnál, de nagyobb a szakító szilárdsága gyémántnál! Ez az anyag egyedülálló multifunkcionális tulajdonságokkal rendelkezik: ultraerős ellenállóképesség, karcállóság és kivételes stabilitás. Az anyag polírozott mélyszürke, kezeletlen felületén szemmel jól látható az anyag szerkezeti mintázata, mely minden modellnél egyedi.
TULAJDONSÁGOK
 • Grilamid vagy Graphene alapanyagú keret
 • 7-es, magas bázisgörbületű keret-kialakítás
 • arcra alakítható orrnyereg és szárvégek
 • nedvességre is tapadó, cserélhető gumírozások
 • cserélhető lencse-élvédők – Bumpers-technológia
 • cserélhető lencsék – köztük a törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX-lencsék
 • egyedivé alakítható – Custom Kit csomagokban orrgumi, szárgumik, szárlogók, keretközéprész logó
 • 2 év teljeskörű garancia
 • keménytok tartozéka
 • mikroszálas zsák tartozéka
 • dioptriázható – RX INSERT technológiával könnyű, gyors és pénztárcabarát legyárthatóságot nyújt, nagyjából -8.00 – +7.00 dioptriatartományban*
*A megjelölt dioptriatartomány csak tájékoztató jellegű, mely össztörőben értendő (dioptria + cilinder) és erősen függ a pupillatávolságtól. Éppen ezért minden esetben kérd kollégáink szakvéleményét!
Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray