Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Anna Optika (XIII. ker.)

Név: Anna Optika
Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 48.
Telefonszám: 1/ 329-4058
Fax:
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 10-18-ig
Ismertető

Teljes körű szolgáltatásokkal várjuk újlipótvárosi optikai szalonunkba!

Korszerű műszerekkel felszerelt szemvizsgáló helyiségünkben szemorvosunk végez teljeskörű szemészeti vizsgálatot, szemüveget illetve kontaktlencsét viselőknek.

Műhelyünkben a jelenleg egyik legkorszerűbb, computer-vezérelt automata csiszológéppel helyben készítjük el a megrendelt szemüvegeket, akár azonnal is.
Széles szemüvegkeret kínálattal állunk rendelkezésükre, az egyszerűbb kivitelűtől a legnagyobb világmárkákig kedvére válogathat, a hagyományos telikeretes, keret nélküli (fúrt), illetve félkeretes (damilos) modellekből, a fiatalos műanyag keretektől a klasszikus formákig.
Modern, könnyű, vékony szemüveglencsék kedvező áron kaphatók minden igényt kielégítő felületkezelésekkel. Vállaljuk képernyő előtti munkavégzéshez szükséges, speciális réteggel ellátott munkaszemüvegek elkészítését is.

Üzletünkben pontos felvilágosítást adunk az egyes lencsék előnyeiről, hátrányairól és segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust. Kontaktlencsék széles választékát kínáljuk! Aktuális akcióinkról érdeklődjön üzletünkben!

Honlap: www.annaoptika.hu
Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray