A Hoya EyeGenius Vision-X VP díjat nyert

A Hoya forradalmi látásvizsgálati eszköze, az EyeGenius, amely a 2016 januárjában, Münchenben rendezett OPTI 2016 kiállításon került bemutatásra, 2016. október 25-én, Dubaiban megnyerte a Vision-X VP díjat a „Legjobb értéknövelő ajánlat” kategóriában.

Vision-X VP

A Vision-X kiállításon több kategóriában is díjazzák az innovatív termékeket. Idén a szervező zsűri 2 terméküket is Vision-X VP díjra jelölte, 2 díjkategóriában: a Hoyalux iD MyStyle V+ lencséket a „Legnépszerűbb szemüveglencsék”, míg a Hoya EyeGenius-t a „Legjobb értéknövelő ajánlat” kategóriában.

A Hoya EyeGenius egy teljesen új, komplex látásvizsgálati eszköz, amelynek segítségével a hagyományos és a binokuláris látásvizsgálat egyaránt elvégezhető. A már jól ismert látásvizsgálati tesztek mellett a rendszer különlegessége, hogy képes kimérni a Fixáció Diszparáció javításához szükséges prizmás értékeket is.

Az EyeGenius az olteni University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland FHNW egyetemmel együttműködve került kifejlesztésre. A rendszer és a vizsgálati módszer 6 éves klinikai kutatási munka eredményeként jöttek létre.

A Hoya EyeGenius egy interaktív tesztfolyamaton alapul, amely közvetlenül bevonja a vásárlót a vizsgálati folyamatba, a páciens közreműködésének köszönhetően pedig még pontosabb mérés lehetséges. Ez a ma elérhető leggyorsabb megoldás a piacon a prizmás korrekció meghatározására: az eredményt akár 10 perc alatt megállapíthatjuk!

Hoya EyeGenius

A Hoya kitűnt a kiállítók közül a 2016. októberi, dubai Vision-X Optikai kiállításon. Amellett, hogy a kiállítás legnagyobb és legmodernebb standjával rendelkezett, jelentős szakmai csapatot is felvonultatott, a vállalat céljainak kihangsúlyozása, illetve a régióbeli kapcsolatépítés elősegítése érdekében.

Szakértőik a binokuláris látásvizsgálattal, a Fixáció Diszparáció fontosságával, illetve a Hoya egyedülálló EyeGenius eljárásával kapcsolatos szakmai tájékoztatást helyezték a középpontba. Ennek céljából pedig számos workshop és termékbemutató került megrendezésre, így a látogatók megtapasztalhatták vállalatuk legújabb, forradalmi innovációit a gyakorlatban is.

Cikk forrása: Diop magazin, VI. évf. 1. szám, 2017. január

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray