Új Hannah Montana és High School Musical szemüvegkeretek tiniknek

Még el sem múlt a legutóbbi tini őrület, a Walt Disney Pictures -nek köszönhetően újabb egész estés film dobogtatja meg a fiatalok szívét. A kettős életet élő tinisztár Hannah Montana (High Scool Musical) nyomdokain evezve robbant be a köztudatba, és úgy tűnik az egyik magyar rajzfilmcsatornán futó sorozat után a mozifilm sikereinek sem szabhat semmi sem határt.

Hannah Montana

A főszereplő, Miley Stewart egyszerre éli egy átlagos 14 éves tinilány, Hannah Montanaként pedig egy ünnepelt sztár életét. Miley nem túl népszerű, sőt talán kicsit esetlen is, de ha Hannah a színre lép, kő – kövön nem marad. Éppen ezek a sztárallűrök miatti aggódás készteti az édesapját arra, hogy visszavigye a lányt szülővárosába, Tenessee-be, hogy végre megtalálhassa igazi önmagát. És a terv beválik….
A film nem szól másról, mint újabb álmot adni a fiatalok kezébe arról, hogy nem a siker számít, hanem az igazi értékek (a család, a szeretet), és hogy mennyire fontos, hogy a valódi önmagukat adják.

A tini – őrület azonban nem csak a képernyőkön hódít, már az optikai piacon is megvetette a lábát. Hannah Montananevével fémjelezve fiatalos, divatos szemüvegek és napszemüvegek kerültek forgalomba a fiatalok nagy örömére. Nem meglepő, hiszen az élénk színek és a modern formák viselése közben mindenki úgy érezheti magát, akár egy „sztár”.

High School Musical gigantikus sikert aratott az Egyesült Államokban. A Disney csatornán bemutatott tévéfilm szintén óriási népszerűségnek örvendett. A zenei album az év sikerlemeze lett, a dvd-ből pedig 6 és fél millió fogyott el idáig.
Bár a főszereplők szinte mindegyike saját lemezt és több ajánlatot kapott a világsiker óta, a legjobban alighanem az immáron elsőszámú tinisztárként nyilvántartott Zac Efron járt: ő a Hajlakk című musical főszereplőjeként bizonyíthat már idén nyáron.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray