Tipton – OpticPro stratégiai megállapodás

Az Opticnet Hungary mint a legnagyobb magyar optikai egyesülés, mindig keresi a hazai termékek, a hazai ipar lehetőségeit, így jutottak el a Tipton Budapesthez.
A Tipton Budapest és az OpticPro Magyarország Kft., mint magyar tulajdonú cégek, elkötelezettek a magyar termékek, a magyar vállalkozások támogatásában.

„HISZÜNK BENNE, HOGY A JÖVŐ AZ EGYEDISÉGBEN, MEGKÜLÖNBÖZTETHETŐSÉGBEN VAN!”

Tipton Fanni in the Aquarium

Több mint 60 magyar látszerész cége, az OpticPro Kft. és az egyetlen magyar szemüvegkeret gyártó cég, a Tipton Budapest Örömmel értesíti tisztelt Partnereit és minden kedves Vásárlót, hogy 2013-ban STRATÉGIAI együttműködési megállapodást írtak alá!
Ebben rögzítik azt is, hogy céljuk a magyar ipar, a magyar kézművesség támogatása és a Tipton Budapest egyedi termékeinek eljuttatása a magyar fogyasztókhoz.
Az együttműködési megállapodásban rögzítették, hogy az OpticPro Magyarország Kft. kizárólagos nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon a Tipton Budapest szemüvegkereteinek.

Az Opticnet komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az egyetlen magyar szemüvegkeret gyártó cég termékeit a magyar lakosság megismerje.

„Örülök, hogy hosszú évek sikeres külföldi értékesítése után az OpticPro és az Opticnet Partnerek felvállalták, hogy Magyarországon is népszerűsítik, elérhetővé teszik a magyar vásárlóknak is ezt az egyedi fejlesztésű és megjelenésű, Magyarországon készült terméket!”
(Tipton Zakariás, a Tipton Budapest tulajdonosa)

„Az Opticnet-ben és az OpticPro-ban küldetésnek érezzük, hogy a magyar piacon bevezessük és sikerre vigyük ezt a személyre szabható, senki által le nem utánozható terméket, ami ráadásul kiemelkedő minőséget is képvisel. Ezek mind olyan jellemzők, amire az Opticnet Partnereknek szükségük van a jövőbeni sikerhez!”
(Bácskai László, az OpticPro ügyvezetője)

Tipton - The Girls

A Cinematique keretek jellegzetessége, hogy a szárán eredeti filmkockák láthatóak, a szár egyediségét ezek a filmek adják.

Tipton Cinematique HustonA keret olasz cellulóz acetát fronttal készül, amely kukorica és gyapjú rostokból készül.
A szárak Sandvik (svéd) rozsdamentes acélból készülnek.
A csuklók és a szegecsek olasz gyártmányúak.
A filmkockák 1930-2013 eredeti filmek (a kereteket nem szabad az ultrahangos tisztítóban tisztítani)
A kereteket a Vásárlók egyedileg a saját maguk által választott filmmel rendelhetők meg, így garantálva az egyediséget, az utánozhatatlanságot! Nincs két ugyanolyan Cinematique keret az országban!

A Vinylize keretek jellegzetessége, hogy fő összetevője laminált hanglemez, azaz bakelit! A barázdák jól láthatóak a keret frontján, a keret szinte megszólal a Vásárlón… Egyedi design és egyedi anyagválasztás mellett garantált és tökéletes minőség jellemzi.

Tipton Vinylize Simone gold sunOlasz cellulóz acetátra laminált hanglemez, amely új. A nagyon régi hanglemezeket nem használják mert könnyen törnek.
Szereti a hőt, de óvatosan kell kezelni.
A csuklók és a szegecsek olasz gyártmányúak.
A demolencsék AR réteggel ellátva
A tok szintén hanglemezből van, a Tipton gyártja, sajtoltatja Prágában.
Az összes modell rendelhető napszemüveg lencsével is. A napszemüveg lencse olasz CR39, UV400.

Bővebben a Tipton termékekről és képek az OpticPro oldalán: http://www.opticpro.hu/termekek/szemuvegkeretek-napszemuvegek/tipton/

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray