Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Teleki Optika

Név: Teleki Optika
Cím: 7400 Kaposvár, Városház u. 1.
Telefonszám: 82/ 311-165
Fax:
Nyitva tartás: H-P: 9:00 – 18:00
Szo.: 9:00 – 12:00
Ismertető:

A Teleki Optika Kaposvár belvárosában, a sétáló utca és a Kossuth tér (főtér) közvetlen közelében a Kalmár parkolóház mellett található.

Szolgáltatásaink:

– szem- és kontaktlencse vizsgálat
– óriási optikai keret és napszemüveg választék
– azonnali szemüvegkészítés

Szemészeti szakorvosi és kontaktlencse vizsgálatot Dr. Kocsis Gabriella, Dr. Lakatos Éva és Dr. Szabadkai Mónika végeznek. Dr. Gaál Judit szemész és gyermekszemész szakorvos pedig speciális gyermekszemészeti vizsgálattal várja kis pácienseit.
A vizsgálatokat az orvosok előzetes bejelentkezés alapján végzik.

Szemüveg vásárláskor ügyfeleink az egyszerű  olcsóbb kategóriájú keretektől a legmagasabb minőségű világmárkákig nagy választékból válogathatnak. Szaktudásunkkal segítséget nyújtunk az optimális szemüveg kiválasztásához. Igény és lehetőség szerint akár azonnal el is készítjük azt.

Amennyiben ügyfelünk kontaktlencsét szeretne ingyenes próba lencsét biztosítunk számára és a próba idejére a kontaktlencse folyadékot is ingyen adjuk.

Garantáltan csak minőségi napszemüvegeket forgalmazunk. Csak néhány márka a teljesség igénye nélkül: POLICE, DIOR, GIVENCHY, LA PERLA, ARMANI, BLUMARINE, LAURA BIAGIOTTI, RAY BAN, ADIDAS, TOMMY HILFIGER, POLAROID, RETRO…..

Minőségi  garanciális termékekkel és szolgáltatásokkal várjuk kedves ügyfeleinket.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray