Szervezetek


Őszi Opticnet Beszerzési Nap!

Az ősz egyik legfontosabb dátuma, kérjük vésse be a naptárába: 2010. szeptember 12. IX. Opticnet beszerzési nap és taggyűlés.
Best Western Hungária Hotel, 1074 Budapest, Rákóczi út 90. (a Keleti szomszédságában)
Szeretettel várnak minden Opticnet partnert!


Tavaszi Opticnet Beszerzési Nap és Work Shop!

2010. április  18-án,  9:00 órától  17:00 óráig  Beszerzési  Napot  tart az Opticnet,  közel  30 beszállítóval, több, mint 130 asztallal, rengeteg márkával és egyedi kedvezményekkel!
A Beszerzési Napot ezúttal partnertalálkozóval és egy kötetlen beszélgetéssel a válságról is egybekötik a szervezők, de nem lesz hivatalos taggyűlés.
12:00 -tól 14:00 -ig Opticnet WorkShop. Témája: honnan indult az Opticnet, hol tart most és hogyan tovább a válságban és a válság utáni időszakban?
A helyszín a már megszokott Best Western Hotel, 1074 Budapest, Rákóczi út 90. (a Keleti szomszédságában)
Szeretettel várnak minden Opticnet partnert!


A Hoya és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének karácsonya

Hűen a korábbi évek gyakorlatához, a Hoya 2009 karácsonyán is fontosnak tartotta, hogy egy, az ünnepek kapcsán létrejött jótékonysági kezdeményezést támogasson.
2009-ben a Nagycsaládosok Országos Egyesületén keresztül – saját és minden Hoya Partner látszerész üzlet nevében – juttatta el ajándékait 140 rászoruló nagycsaládhoz, annak reményében, hogy boldog pillanatokat szerezhet számukra, és egy kicsit megkönnyítheti hétköznapjaikat. A csomagok értékes műszaki cikket és egy pár Hilux Eyas 1.61 M.A.P. Super Hi-Vision réteggel ellátott szemüveglencse vásárlására felhasználható ajándékutalványt tartalmaztak.


VII. Opticnet beszerzési nap és taggyűlés

2009. szeptember 13-án nagy érdeklődés mellett megtartottuk Egyesületünk VII. rendezvényét. A reggel és délután zajló Beszerzési Napok valamint a déltől kettőig tartott Taggyűlésen több, mint 70 partner jelent meg.

Opticnet beszerzési nap

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray