Szemüveges bírók özönlötték el Budapestet!

szemüveges bírók

A 2009 áprilisi „Szemüveget a bírónak” PR kampány folytatásaként június végén (június 23-án és 27-én) újabb figyelemfelkeltő megmozdulást szervezett az Opticnet Hungary a fővárosban. A gerillakampány részeként 15 bírónak öltözött, szemüveges hostess hangos sípszóval kísérve járta majd Budapest legforgalmasabb tereit és utcáit, fociznak, szóba elegyednek a járókelőkkel, és különböző utcai szituációkban piros lapot mutattak nekik.

szemüveges bírók

A gerillakampány első napja (június 23.) után igazán pozitív visszajelzésekről számolhatunk be. A bíróink hozzávetőlegesen 4000 emberrel kerültek néhány óra leforgása alatt közvetlen kapcsolatba, de természetesen ennél jóval többen látták őket. A bíró ruhába öltözött hostessek nagy figyelmet vívtak ki maguknak városszerte. A járókelők nyitottak voltak feléjük, a legtöbben fel is próbálták a szemüvegeket és nagy érdeklődést mutattak az Opticnet Hungary Partnerek iránt.

szemüveges bírók

Az Opticnet szemüveges bírói szombaton (június 27.) ismét akcióba léptek a fővárosban. Ez alkalommal a nagy érdeklődésre számot tartó Kapcsolat koncert környékén népszerűsítették a szemüvegeket és hívták fel a járókelők figyelmét a rendszeres szemvizsgálat fontosságára. A pozitív visszajelzések ez alkalommal sem maradtak el!

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray