Spy szemüvegek – minőség és funkcionalitás


A Spy szemüvegmárkát 1994-ben Dél-Kaliforniában alapította pár barát, akik a motorsport, a snowboard, bmx, surf és az autósport-életből ismerték egymást. Már a kezdetektől, rengeteg élsportoló csatlakozott a Spy Családhoz, mivel szimpatizáltak az egyediségre, funkcionalitásra és minőségre való törekvéssel és a cég elkötelezettségével a sport iránt.
A Spy azóta is a napszemüvegek, sí-és snowboard szemüvegek és motocross szemüvegek széles választékát kínálja. A cég mind a keretek, mind a lencsék tekintetében a prémium minőséget garantál. Minden egyes termék gondos tervezés és csúcsminőségű anyagok felhasználásával kerül gyártásra, hogy maximálisan kielégítse viselője igényeit és óvja a szemünket a káros sugaraktól és az erős napfénytől. Minden termék a Spy saját gyárában készül Olaszországban így a csúcsminőség garantált!

A folyamatos technológiai újításban is élen járó Spy, több olyan saját fejlesztést tudhat magáénak mint az „ARC” 100% torzításmentes lencse-technológia, vagy a „Trident Polarized” lencsék és a „Scoop” szellőzési rendszer amelyet a motocross, a snowboard/sí szemüvegeken kívül a sport-napszemüvegeknél is alkalmaznak.

Termékskálájában megtalálhatóak a hagyományos és a polarizált lencsés napszemüvegek (minden lencse 100%-os UV védelmet biztosít a teljes UV tartományban szűrve), valamint az optikai keretek is.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray