SAFILO – egy új irányzat Carrera napszemüveg

A  CARRERA értékesített darabszámban 2008-ban meghaladta a Ray Ban értékesítést Olaszországban. A márka eladási mutatói dinamikusan nőnek, köszönhetően annak, is, hogy egyre több sztár jelenik meg a nagyközönség előtt Carrerában. Britney Spears is Carrerát visel. Jenson Button, aki nagy eséllyel pályázik a F1 világbajnoki címének megszerzésére, szintén Carrerában pózol.
Britney_Spers_Jenson_Button

                       Britney Spears                                  Jenson Button  

Az olaszországi CARRERA nyít a gyerekek felé is. Bemutatták a Carrerino kollekciót ami 2009. októberében érkezik Magyarországra. A Carrerino gyerek napszemüveg kollekció, egy olyan hiánypótló termék az optikai piacon ami fantasztikus lehetőséget ad minden gyermeknek, hogy utánozza szüleit! Ízelítőül pár kép gyerek méretben kapható szemüvegekről:

Carrerino_1 Carrerino_2

És még egy hír a Safilo házatájáról. A Pierre Cardin keretet legalább 2020-ig a Safilo fogja forgalmazni világszerte. A Safilo központja 10 évre együttműködési megállapodást írt alá a Pierre Cardin divatházzal, ennek köszönhetően a forgalmazási jogok a napszemüvegekkel és optikai keretekkel kapcsolatban is a Safilonál maradnak.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray