Rudy Projekt

 

A Rudy Project 1985-ben Trevisóból indulva mára már Európa egyik vezető vállalatává nőtte ki magát a sportoptikai szektorban. Ennek a sikernek az alapjait az intenzív terítési hálózat, a célzott kommunikációs stratégiák, az évről-évre megújuló kollekció, a kiváló termékminőség és az innovatív technológiák képezik. Ez alapján biztosak lehetünk benne, hogy a Rudy Projekt munkatársai profi minőségű kereteket és lencséket készítenek. Több mint húsz éve a Rudy Project tervezi és gyártja a tökéletes szemüvegeket sportoláshoz.
A kezdetben csak a sportolóknak készült irányvonal hamar elterjedt és népszerűvé vált a nagyközönség  soraiban is, hiszen a szemüvegek megfelelnek minden esztétikai követelménynek, kényelmesek és tökéletes optikai védelmet is nyújtanak, emellett pedig minden általuk forgalmazott termék megkülönböztetett figyelemmel készül akár a lencse, akár a keret készítéséről van szó.
Trevisóban, ahol a Rudy Project központja található, elkészült egy nemzetközi terv is, miszerint egy USA-beli központ létrehozásával meg kell szilárdítani a nemzetközi piacokon való megjelenést. Ennek is eredményeképpen jelenleg több mint 50 országban elérhető a szemüvegcsalád, s kiemelten népszerű dél-kelet Ázsiában. A célzott kommunikáció a sportvilágon belül összpontosul, ahol a Rudy Projekt jelenleg több tízezer sportolót támogat elsősorban a kerékpár szakágban, de emellett vezető szerep jut az evezés, vitorlázás, golf, korcsolya, snowboard, triatlon szakágakban és sífutásban is.

Golf szemüveg

Golf szemüveg

Rudy dioptriázható golf szemüveg

Dioptriázható golf szemüveg

A Rudy Barbazza által alapított cég családi vezetésben üzemel, hiszen egyik fia Christiano az ügyvezető igazgatója, míg Simone a marketing igazgatói tisztet látja el. Ennek is köszönhető, hogy a Rudy Projekt márka máig megmaradt kezdeti küldetésénél, a legapróbb részletekig odafigyel a legigényesebb felhasználói követelményekre is, ezáltal csúcsminőséget képvisel a sportoptikai piacon.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray