Rajzolj és utazz a tengerek világába! – Rajzpályázat gyerekeknek

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel 2010. május 15 – június 10. között újra rajzpályázatot hirdet az Opticnet a gyerekeknek. Tavaly több mint 2000 rajz érkezett, bízunk benne, hogy idén ez a szám még magasabbra szökik majd.

A pályázatban óvodák és iskolák diákjai vehetnek részt 14 éves korig. A rajzversenyben való részvétel nincs vásárláshoz kötve, pusztán annyit kell tenniük a gyerekeknek, hogy lerajzolják a családjukat, az anyukájukat, apukájukat vagy testvérüket szemüvegben, napszemüvegben, és a rajzot leadják valamelyik Opticnet Partner Optikában .

A pályázathoz szükséges rajzlapokat illetve ajándék színes ceruzákat kizárólag az Opticnet Partner Optikákban lehet majd átvenni, és az üzletben kell leadni a kész rajzokat is.

A sorsolás időpontja: 2010. június 15-én közjegyző jelenlétében

Nyeremények:
1. díj   Családi kirándulás a bécsi Tengerek Házába (2 gyermek+2 felnőtt)
2. díj   1 db gyermekkerékpár
3-7. díj  5*1db polarizált gyereknapszemüveg

Hogy miért is éri meg rajzolni és pályázni? Íme a főnyeremény leírása:

Tengerek Háza, Bécs
Bécs belvárosában, a Mariahilferstraße szomszédságában található Eszterházy parkban magasodó egykori légvédelmi toronyban került berendezésre Ausztria legnagyobb és leglátványosabb Tropicarium jellegű kiállítása, a Tengerek Háza.
Az épületben több emeleten járható végig a tengerek, esőerdők élővilágát bemutató látványos kiállítás.
Csak néhány érdekesség a legfontosabbak közül:
300.000 literes medence cápákkal, tengeri teknőssel, ráják, barrakudák, polipok, mérges kígyók, krokodilok, kétszintes trópusi esőerdő…
Összesen több mint 6000 állat, 3500 négyzetméteren!

Jó rajzolást és sok sikert kívánunk mindenkinek!

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray