Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Opti-Call – Budaörs

Név: Opti-Call
Cím: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. (Auchan)
Telefonszám: 23/ 421-649, 30/ 659 5124
Fax: 30/ 659 5124
Nyitva tartás: H-Szo: 09:00 – 21:00
V: 09:00 – 20:00
Ismertető

A Juszt Optika Kft három üzlettel csatlakozott az Opticnet Egyesüléshez, amelyek a fóti Cora, törökbálinti Cora és a budaörsi Auchan hipermarketekben találhatók.

Üzleteinkben diplomás optometristák szemüveg és kontaktlencse vizsgálattal, szemvizsgálattal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Minden igényt kielégítő szemüveg és napszemüveg választékunkban a divatos Roberto Cavalli, John Richmond, Tom Ford, Prada, Bulgari mellett a slágermárkák: Ray Ban, Gucci, Guess, Tommy Hilfiger, Harley Davidson a sportos Oakley, Rudy Project és a nagyon népszerű Retro, Persona, Lombardi egyaránt megtalálhatók.

A világ vezető szemüveglencse gyártóinak (Hoya, Zeiss, Essilor) legújabb fejlesztésű multifokális, munka, fényre sötétedő és polarizált lencséit kínáljuk.

A kontaktlencse viselők a forradalmian új és a legegészségesebb szilikon-hidrogél, napi, színes és a hagyományos hidrogél lencsék közül választhatnak.

Szeretettel állunk rendelkezésükre üzleteinkben!

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray