Miss Sixty optikai szemüvegkeretek

A Miss Sixty divatcéget Wichy Hassan és Ranato Rossi olasz designerek alapították 1991-ben. A divatcég a temperamentumos és érzéki olasz divat ihletésével készíti termékeit, elsősorban női ruházati termékeit, farmert, cipőt, táskát, parfümöket, órákat és egyéb kiegészítőket is.

miss60

A Miss Sixty pontosan tudja, milyenek az igazán sexy és nőies nők, akik imádnak szerepelni és a figyelem középpontjában állni. Nekik tervezi a Miss Sixty minden egyes termékét, tele csillogással és ragyogással, mint amilyen egy soha véget nem érő éjszaka a nagyvárosban. A Miss Sixty életérzést Wichy Hassan fogalmazta meg: „A divat azért van, hogy játssz a megjelenéseddel, kifejezd magad, új külsőt alkoss és közben jól érezd magad.”

Miss-sixty-minka-kelly

A Miss Sixty szemüveg kollekció vidám és káprázó. A különösen testhez álló és lekerekített lencsék jellegzetes vonása majdnem minden modellnek, melyek többféle stílussal elégítik ki a Miss Sixty hölgyek folyamatosan változó igényeit, akik kedvelik az egyedi megjelenést. A Miss Sixty márkának Hollywoodban is sok rajongója van. A divatbemutatókon olyan sztárok is megfordulnak, mint Demi Moore, Clive Owen, Geri Halliwell, Kristen Stewart, Mischa Barton, vagy a híres szupermodell, Heidi Klum.

szemcsik miss

Az első Miss Sixty szemüveg kollekció az 50-es évek St.Tropez-re emlékeztet. Erős színeket alkalmaznak, mint a fekete, a kék, a fényes vörös és fém színek, melyeket gyakran tükör lencsékkel együtt kínálnak. A 70-es évek kollekciója nagy szögletes kereteiről ismerhető fel átlátszó plasztik betétekkel. A 80-as évek felé haladva karcsú és könnyű fém kereteket láthatunk nagyon sötét lencsékkel. A kollekciót – mint mindig – hagyományos stílusban, de modern anyagokból készítik el ötvözve a múlt divatját a csúcstechnikával.

miss-sixty-3
 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray