Mercedes Benz optikai szemüvegkeretek

Mercedes Benz céget 1871-ben alapították. A cég világhírű autóiról, melyeket mindig is a technikai és biztonsági megoldások úttörőjének tartottak.

merci

Az autók világában megszerzett hírneve mellett a Mercedes Benz három új termékcsaládot alkotott az elmúlt években, amelyek a minőség, a tartósság és a használhatóság hármas kritériumát is teljesítik. Ezek a termékek a karórák, a kézzel készített bőr kiegészítők és az elegáns szemüvegkeretek.

Mercedes_eyewear3

Mercedes Benz termékek közös jellemzője a modern design és a klasszikus, időtlen stílus. Az új Mercedes Benz luxus szemüveg kollekció olyan magas minőséget jelenít meg szemüvegeiben, mely ritkán tapasztalható. A Mercedes Benz szemüvegkollekciót az Allison Spa cég több évtizedes szemüveg manufaktúra készíti. A cég garantálja az innovatív anyagokat, a nagyon kényelmes illeszkedést és a kellemes viselhetőséget a sportosan elegáns design-nal karöltve.

szemüvegek

Mercedes Benz logo a szemüvegek felso hídjára van nyomtatva. A szemüvegek férfi és női kivitelben is készülnek kék, kávé és burgundy színektől egészen a feketéig. Anyagukat takintve széles a paletta. A műanyagtól az  acélig terjed a skála, sőt a titáng, ami közismerten antiallergén anyag. A Mercedes Benz kollekció darabjait vásároló ügyfelek, akárcsak Narciso Rodriguez, Rachel Bilson, Kathie Lee Gifford, Suzy Menkes, Lindsay Lohan vagy Kelly Rowland, biztosak lehetnek abban, hogy értékálló,  modern és divatos terméket választottak.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray