MAKASZ-kártya elfogadás az Opticnet Partnereknél

A MAKASZ (Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség) 2004 óta létező szakmai szervezet, mely jelenleg közel 120 000 tagot tömörít országszerte. Elsődleges célcsoportjuk a 35 év felettiek. A MAKASZ a hozzá csatlakozott közel 60 tagszervezet és szolgáltató részére egy olyan kedvezményrendszert dolgozott ki, amely több funkciót is el tud látni. A kedvezményrendszer használatához szükséges MAKASZ kártyát több szervezet tagkártyaként – azaz egyfajta igazolványként – működteti, felhasználva ezt tagtoborzásra és tagmegtartásra, hisz egy olyan nagy szolgáltatáscsomagot helyez mellé, mely növeli a szervezet tagjainak a lojalitását. Az elmúlt évek során olyan nagynevű cégek álltak a rendszerük mellé, mint a K&H, Praktiker, Agip, Burger King, Vodafone vagy a MOL.

A tárgyalások eredményeképp a MAKASZ és az Opticnet között 2013. júliusi 1-től kiemelt szerződéses partneri viszony jön létre.

MAKASZ-kártya

Mit biztosítanak az Opticnet Partnerek a MAKASZ tagok számára?

A MAKASZ kártya felmutatása ellenében a tagok 10% kedvezményre jogosultak az Opticnet Partner optikákban szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse vagy más optikai termék vásárlása esetén. A kedvezmény szolgáltatásokra (pl. szemvizsgálat) nem vehető igénybe, valamint más kedvezményes ajánlattal nem vonható össze!

További információ a szervezetről és kedvezményprogramjáról: www.makasz.hu

Ez a kedvezmény nem minden Opticnet Partnernél lesz elérhető, ezért vásárlás előtt kérjük, tájékozódjon a kártya elfogadásának feltételeiről.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray