Május 2013-ban is a kontaktlencse viselés hónapja!

május a kontaktlencse viselés hónapja 2013Zavaró a szemüveg sportolás vagy bármilyen szabadidős tevékenység közben? A verőfényes napsütésben sem viselhetsz napszemüveget?

Gondoltál már a KONTAKTLENCSE viselésre? Van egy jó ötletünk hozzá!

Májusban és júniusban a kontaktlencse viselés hónapja kampány keretében fantasztikus kontaktlencse akciókkal várják a kontaktlencsét kipróbálni vágyókat és a már kontaktlencsés vásárlókat is a részt vevő optikákban! Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a nyárhoz!

A kampány 2013. május 1-től június 30-ig tart!

Az akció a Magyar Optikus Ipartestületnek az Alcon, a Cooper Vision, a Johnson&Johnson, a Bausch&Lomb, és a Sauflon kontaktlencse gyártókkal, az Opticnet csoporttal, a Retro napszemüvegeket forgalmazó Samoptic Kft-vel és a CÉBÉ napszemüvegek francia gyártójával közösen indított országos, nagyszabású kampányt része!

Az akció hivatalos honlapja: http://www.kontaktlencsehonapja.hu/

Aktívabb élet kontaktlencsében

kezdőcsomag a kontaktlencseviselés hónapjábanSosem viseltél még kontaktlencsét? Próbáld ki most és a kezdőcsomagot 4500 FT-ért (ajánlott fogyasztói ár) kaphatod meg!
Ráadásul, ha bevált a kontaktlencse, a 3000 Ft-os kedvezménykupont is felhasználhatod a következő vásárlásodnál!

Ha már kontaktlencsés vagy, töltsd le a 3000 Ft-os kupont a kezdeményezés Facebookon oldaláról (http://www.facebook.com/szeretemaszemem), vidd be a részt vevő optikák egyikébe és vásárolj lencsét és folyadékot kedvezményesen.
A részt vevőket az optika-kereső segítségével találhatod meg.

A kedvezményes kupon fél évre elegendő mennyiségű (havi, 2 hetes vagy napi) kontaktlencse és 1 flakon ápolófolyadék együttes megvásárlásakor váltható be.

Valamint ha a vásárlás alkalmával kapott kupon kódjával regisztrálsz a kezdeményezés Facebookon oldalán (http://www.facebook.com/szeretemaszemem/app_160295447465958) található nyereményjátékba, megnyerheted az 1 db iPad Mini-t vagy a 2 db HTC Desire C okostelefon illetve a 20 db páros Cimena City mozijegy egyikét is.

Az akció részleteiért olvasd figyelmesen a „szeretem a szemem” Facebook oldalt! Időpontért és kontaktlencse vásárláshoz pedig keresd a részt vevő optikákat.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray