Leader dioptriás úszószemüvegek

Az elmúlt 30 évben a Leader rengeteg “szemre való” termékkel kápráztatta el a sportolókat. Ezek között az egyik legelterjedtebb látásjavító eszköz a dioptriás úszószemüveg.
Nem kell ecsetelni, hogy a látásbroblémával küzdő sportolóknak milyen “macerás” a vízben is megoldani a tökéletesen tiszta látást. Egyik megoldás lehet a kontaktlencse – de mi van ha a sportoló nem viselhet valamilyen oknál fogva kontaktlencsét? Erre találták ki a Hilco cégnél a Leader dioptriás úszószemüveget.

Ezek a szemüvegek Uniqe Technology-nak, kiváló minőségüknek, esztétikus megjelenésüknek, tartósságuknak, párásodás elleni bevonatuknak és hihetetlen ütés-ellenálló képességüknek köszönhetően igencsak kedveltek lettek.
A Leader dioptriás úszószemüveg állandó fejlesztése is a kiváló minőséget tükrözi. A fejlesztők folyamatos munkája tette lehetővé, hogy a kivételesen tartós és dizájnos megjelenés a szemüveges sportolók kihagyhatatlan kelléke legyen.
A számítógép felügyelte gyártási eljárás során láncszerűen haladnak végig a termékek. Az injekcióeljárás vagy a bevonat felvitele pedig egy úgynevezett tiszta szobában történik. Minden Leader Swim dioptriás úszószemüveg, amely elhagyja a gyárat átmegy a nagyon szigorú minőség ellenőrző eljáráson.
Ha Ön vagy valamelyik családtagja valamilyen fénytörési hibában szenved és szeretne úszás közben tisztán látni, érdemes a Leader dioptriás úszószemüvegeket választania. A Leader dioptriás úszószemüvegek megrendelhetőek plusszos és minuszos kivitelben is, sőt ha a két szem dioptriája eltérő, abban az estben is tudjuk készíteni személyre szabottan az Ön dioptriás úszószemüvegét. Ezek az úszószemüvegek méretben is változóak, ezért gyermekeknek is ideális megoldást nyújtanak. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bővebb információért kérem jöjjön be üzletünkbe.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray