Jai Kudo és JK London optikai szemüvegkeretek és napszemüvegek a Liconnál

jai_kudo2010. februárjától a Magyarországon már jól ismert márkát, a Jai Kudo-t a Licon kft képviseli. A gyártóval kialakított közvetlen kapcsolat biztosítja, hogy a Licon a tőle megszokott színvonalon értékesítse a Jai Kudo kereteket; állandó raktárkészlet, biztosított utánpótlás, folyamatos kommunikáció.
A gyártó nagy súlyt fektet termékei megfelelő megjelenésére, értékesítésüket magas színvonalú marketinggel támogatja. A Jai Kudo félévente megújítja termékválasztékát, ennek megfelelően a Liconnál is mindig megtalálhatóak a legújabb Jai Kudo modellek.

Design
Az inspiráció az élet bármely területéről jöhet, egy kézitáska csatjától kezdve egy egyedi ékszer feltűnő részletéig. Új ötletek születhetnek akár a textilek, a lakberendezés, a bútorok világából is. Természetesen a divat mindig alapvető irányelv minden új kollekció kialakításánál, így a Jai Kudo és JK London márkáknál is. A kialakítás fontos összetevője a kényelem, egyesítve a funkcionalitás fontosságát a formák könnyedségével.

Mindkét márkát az egyszerű, jól hordható forma jellemzi, amely minden arcformának előnyös, és a figyelmet a szemre irányítja. Mindkét márkában megtalálható a kontúrok gazdag választéka, hogy minden arcformához megtalálható legyen a leginkább megfelelő keret.

Jai Kudo – letisztult, finom elegancia

A Jai Kudo márkát a modern nagyvárosi környezet és a pillanat szelleme inspirálta. Megjelenése kifinomult ízlést, tiszta vonalakat, precizitást és időtlen eleganciát sugall. A Jai Kudo azokhoz a férfiakhoz és nőkhöz szól, akik szemüveg-választása nem csak kifejezi a rájuk jellemző stílust, de tökéletes harmóniában is van egyéniségükkel.

JK London – csak fiataloknak!

Abbey Road, Fulham, Ealing, Kensington, Bondstreet, Wimbledon, Westminster. Aki részt vett már londoni városnéző körúton, bizonyára ismerősen hangzanak ezek a nevek. A JK London modelljei a londoni metróállomásokról kapták nevüket!
A JK London kifejezetten a 16 és 24 év közötti korosztály számára készült, a kereteket a vibráló színek, érdekes részletek és élvonalbeli kidolgozás jellemzi. Designjának kialakítására leginkább a városias, utcai stílus és a legeslegújabb divat hatottak. A JK London-megjelenés egyszerre nagyon direkt, friss, vagány, fiatalos és vidám. Ez az innovatív ötvözet tökéletes azoknak a fiataloknak, akik fantáziát és nagyvárosias megjelenést szeretnének kifejezni szemüveg-viseletükkel.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray