Jaguar 2011.

JAGUAR – Elegáns hétköznapok tökéletes kiegészítője
„50 éves tradícióval rendelkező márka, mely exkluzív megjelenést biztosít a férfiak számára”

jaguarA Jaguar szemüvegek gyártója, a négy-generációs múlttal rendelkező, 1896-ban alapított német Menrad cég tökéletes minőséggel és kifinomult tervezéssel járul hozzá a Jaguar márkanév öregbítéséhez. A kollekció minden egyes darabja képviseli a Jaguar életérzést, a sportos luxus érzését. A Jaguar sikerének záloga a felülmúlhatatlanul tökéletes formákon és kivitelezésen túl az, hogy a fő vonalak megtartása mellett a kollekció mindig modern és naprakész.
A 2011 tavasz-nyári Jaguar napszemüvegek a mindennapi elegancia elengedhetetlen darabjai, és a maximális kényelem érdekében polarizált lencsével, a belső oldalán antireflex tükröződésmentesítő réteggel, illetve UV védelemmel ellátott lencsével is rendelhetők.

JaguarE-Type napszemüveg

A legendás sportautót, a Jaguar E-Type-ot 1961-ben mutatták be a lelkes közönségnek, és megnyerő formájával olyan sikert aratott, hogy hamar háttérbe szorította vetélytársait. A Menrad cég egy speciális kiadású szemüveggel tiszteleg a világ egyik talán leghíresebb sportautója előtt. Az 50. évforduló alkalmából az üzletek polcaira kerülő Jaguar 37150-es modell nem csak az E-Type, de a retro divatirányzat rajongóit is megörvendezteti.
Az elegáns Jaguar napszemüveg kollekciót azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik nagyra értékelik a hagyományokat, ugyanakkor öltözködésükben szívesen képviselik a fiatalos vonalat. Jellegzetes és egyedi megjelenésüket megkoronázza a Jaguar 2011-es tavasz-nyári napszemüvegeinek bármely darabja.

Forrás: www.optimall.hu

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray