Hoya Nulux Active szemüveglencsék

Szemünk egész nap dolgozik. A számítógépek, a mobiltelefonok, az autóvezetés és a televízió rohanó életünk szerves részei. Egyrészt könnyebbé teszik életünket, másrészt viszont minden helyzetben gyors reakciókat követelnek tőlünk. Szemünknek folyamatosan kell fókuszpontot váltania és még olyankor is működésben kell lennie, mikor nem dolgozunk.

Hoya Nulux Active lencse

A Hoya a legmagasabb minőségű szemüveglencsék vezető gyártója. A kiváló alapanyagok felhasználása és a funkcionális lencsetervezés méltán teszik világhírűvé. A Hoya Nulux Active szemüveglencse segítséget nyújt viselőjének az egész napos jó teljesítményhez azáltal, hogy gyengéden segíti a szem természetes aktivitását. A könnyebb alkalmazkodás a szemet mozgató izmokat kevésbé terheli meg és így a lencse használatával megelőzhető a nap végén jelentkező szemfáradtság, égő érzés és fejfájás is.

A Hoya Nulux Active a természetes látást hangsúlyozza és látáshibát is korrigál, de több, mint egy hagyományos korrekciós lencse.
Kiegyensúlyozott látást biztosít kültéren- beltéren, minden irányba és távolságra. A Hoya Nulux Active aszférikus kialakítású egyfókuszú lencse, vagyis nagyobb, torzításmentes látómezőt biztosít és gyengéden segíti a szem természetes aktivitását. Különösen ajánlott a 25-45 éves korosztály számára, akik aktív, dinamikus életmódot élnek és napközben különböző távolságokba kell fókuszálniuk, gyakran kell fókuszpontot váltaniuk – munkahelyükön és szabadidejükben egyaránt.

A Hoya Nulux Active lencsék a személyes igényekhez igazodva kétféle – szabványos és extra vékony – alapanyagból rendelhetőek. Mindkettő optikailag tiszta, könnyű és használata rendkívül kényelmes.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray