Hoya Hi-Vision LongLife tükröződésmentesítő réteg – tiszta látás minden körülményben

Kétségkívül mindenki olyan szemüveget szeretne, amely kényelmes viseletet nyújt majd az évek folyamán. Azonban bármennyire is próbál vigyázni a szemüvegre, az apró karcolások keletkezését nagyon nehéz elkerülni. A szél fújta homok, az apró balesetek, de még a rendszeres tisztítás is mind-mind sérüléseket okozhatnak a lencse felületén.

Hi-Vision LongLife logo

Hoya Hi-Vison LongLife rétegnek köszönhetően azonban mostantól mindez elkerülhető! Ez a rendkívül erős tükröződésmentesítő réteg a karcolások keletkezésének keletkezését abszolút minimumra csökkenti és más problémákra is megoldást nyújt. Ez a rendkívül ellenálló tükröződésmentesítő réteg rendkívül tartós, karcálló, víz-, por- és szennyeződés taszító hatású, így tiszta látást biztosít hosszú éveken keresztül minden körülmények között.

A tükröződésmentesítő réteg nélküli lencséken a tükröződés a szemüveg viselőjét ugyanúgy zavarja, mint a környezetét és nem fest túl elegáns képet. Ám a tükröződések irritációt és szemfáradtságot is okoznak. A közel 99%-os fényáteresztő képességű Hi-Vision LongLife-nak köszönhetően nyugodtan elfelejtheti a tükröződéseket. Ezen réteg természetes látást biztosít majd Önnek.

hi-vision longlife felületkezelés

A Hi-Vision LongLife vízlepergető fedőréteggel van ellátva, ami biztosítja, hogy a vízcseppek csak minimális mértékben tapadjanak meg a lencse felületén. Ennek köszönhetően sem az eső sem a párásodás nem akadályozhatja a tisztán látást. Emellett a réteg szennyeződéstaszító hatásának és könnyű tisztíthatóságának köszönhetően a zsír és a szennyeződések könnyedén letörölhetőek a lencse felületéről.

A törölgetés statikus töltést hoz létre a lencse felületén. Ez a statikus töltés a lencse rendszeres törlése során növekszik, így az mágnesként vonzza magához a port. A Hi-Vision LongLife felületkezelés viszont egy antisztatikus (portaszító) réteget is tartalmaz, ami megakadályozza,
hogy a por a lencséhez tapadjon. A kevesebb por pedig kevesebb tisztítást és egyben kevesebb karcolást is jelent.

Többé nem kell aggódnia! A Hi-Vision LongLife felületkezelés különböző rétegeinek precíz összehangoltsága rendkívüli tartósságot, továbbá maximális fényáteresztő képességet és optimális tükröződésmentességet biztosít a szemüveglencséknek. A Hoya Hi-Vision LongLife minden körülmények között tiszta látást, tökéletes védelmet és elegáns megjelenést biztosít majd Önnek hosszú éveken keresztül.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray