Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Honti Optika

Név: Honti Optika
Cím: 3360 Heves, Zrínyi út 2/A
Telefonszám: 36/ 445-266
Fax:
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 09:00 – 17:00
Szombat: 09:00 – 12:00
Ismertető: A Honti Optika 1996-óta működik Heves város központjában, a Zrínyi út 2/A. alatt.2001-ben kezdtük meg a computeres szemvizsgálatot, és a kontaktlencse illesztést.
A vizsgálat minden héten: hétfőn, szerdán, pénteken 10-17-óráig tart. Bejelentkezni személyesen, vagy a 36/445-266 telefonszámon lehet.

A szemüvegek üzletünkben készülnek azonnal, vagy másnapra, bonyolultabb esetben 3-4 napra.  Pontosságukról az egyik legmodernebb számítógép vezérelt csiszológép gondoskodik. Szemüvegkereteink között megtalálhatóak a márkás, és az olcsóbb kategóriák. Ezekhez a Japán HOYA lencsegyár csúcsminőségű szemüveglencséit ajánljuk. Kontaktlencsét viselő vásárlóinknak elsősorban a Cooper Vision: Bioflex termékeit kínáljuk.

Üzletünkben lehet bankkártyával, illetve egészségpénztári kártyával fizetni. Szinte minden kártyát elfogadunk. ( pl: OTP, MKB, AXA,stb.) Kedvezményesen vásárolhatnak nálunk: közalkalmazott kártyával rendelkezők, SCIENNET törzsvásárlók.

E-mail: hontioptika@t-online.hu
Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray