Fényre sötétedő lencséjéhez titánkeretet adunk ajándékba

Sok éves tapasztalat, hogy tavasszal a vásárlók tudatosan keresik a fényresötétedő lencséket az üzletekben. Ezért az idei évben az Opticnet immáron harmadik alkalommal hirdeti meg fényre sötétedő lencséhez ajándék titánkeret akcióját!

Ajánlatukat most is egy kiváló minőségű 29900Ft értékű titánkerettel szeretnék vonzóvá tenni Önöknek, melyet ajándékba adnak 1 pár Hoya fényresötétedő lencse megvásárlása esetén.

Fényre sötétedő lencséhez ajándék keret

Az akció időtartama:

2013. április 2. – augusztus 31.

A kiváló minőségű, legmodernebb technikával készült Hoya fényre sötétedő lencsék mellé tehát egy titán alapanyagú, könnyű és strapabíró szemüvegkeretet adnak Önnek ajándékba, ha betér egy Opticnet Partner Optikába.
Semmi más teendője nincsen, mint bemenni az üzletbe, ahol a munkatársak segítenek az Ön dioptriájának és igényeinek legmegfelelőbb lencse kiválasztásában, majd választani egy keretet az üzletben megjelölt titán keret-kollekcióból és immáron a vakító napsugarak és a káros UV sugárzás ellen felvértezve várni a napsütést.

  • Az akcióban a Hoya legújabb Transition VII illetve Suntech fényre sötétedő lencséi vesznek részt.  A pontos terméklistáról érdeklődjön a részt vevő Partner Optikákban.
  • Az ajándék titánkeretek értéke 29900 Ft. Az ajándék készpénzre nem váltható.
  • A választható keretek kollekciója üzletenként eltérő lehet.
  • Az ajánlat az akció időtartamán belül, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray