Ékszerré vált szemüvegkeretek – Cango és Rinaldi

A divatszakmában már jól ismert Swarovski kristályokkal díszített bőr ékszereiről híres Cango és Rinaldi cég napszemüvegeivel és optikai szemüvegkereteivel társított ékszerszettjei jó eséllyel pályázhatnak a vásárlók kedvence posztra, különösen a divatot kedvelő és a szemüveget kiegészítőként viselő hölgyek körében. Nem mellékes az sem, hogy olyan napszemüvegeket is forgalmaznak, amelyekben a lencsét dioptriásra lehet cserélni.

Az önmagában is ékszernek tekinthető Cango és Rinaldi keretek nem közönséges acetát műanyagból készülnek. Ötféle, különböző természetes anyagokkal kombinált színes, önmagukban mintázott, látványos megjelenést kölcsönző, úgynevezett kompozitokból gyártják Olaszországban a Safilo csoport egyik üzletében, a Cango designerek tervei alapján.
Az ottani műszaki háttér és ipari kultúra szavatolja az optikai üzletekbe szánt termékek magas minőségét, a közepesnél kicsit drágább fogyasztói árát. Az pedig nyilvánvaló, hogy minden termék megfelel az európai uniós előírásoknak.

A hölgy vásárlók régi nagy álma válik valóra azzal, hogy az új, divatos szemüvegükhöz nem az egész város bejárásával kell véletlenül hasonló szín- és motívumvilágú karkötőt, gyűrűt, nyakláncot, karkötőt, fülbevalót, kulcstartót találniuk, hanem az optikusnál teljesen azonos, harmonizáló darabokat vásárolhatnak egy szettben. A Cango és Rinaldi kollekció összeállításánál külön figyelmet szenteltek annak, hogy minden korosztály megtalálhassa a magának megfelelő fazont és stílust minden arcformához.

A termékcsaládok fő ékességét továbbra is a különleges csiszolású Swarovski kövek adják. A belőlük kialakított organikus motívumok a garnitúra minden darabján visszaköszönve teremtik meg a Cango és Rinaldi világára jellemző sajátos hangulatot, harmóniát, eleganciát.
A vállalkozás maga teremtette trenddel az Amerikai Egyesült Államokban már sikerrel kísérletezett. Az ottani hölgyeknek nagyon tetszett az új anyag és design, de legfőképpen a koncepció, miszerint egy helyen juthatnak hozzá a szemüveggel összhangban lévő ékszerekhez, kiegészítőkhöz.
A Cango és Rinaldi termékei a Roberto Cavalli, Fendi és Armani szemüvegkeret újdonságaival egyidejűleg jelennek meg. Ötvenféle együttessel indulnak, de mivel hosszabb távú árukapcsolásban gondolkoznak, év végére szeretnének száz változatot kínálni.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray