Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Duci Optika

Név: Duci Optika
Cím: 1035 Budapest, Vörösvári út 35.
Telefonszám: 1/ 388-5123
Fax:
Nyitva tartás: H-P: 10:00 – 18:00
Szo.: 9:00 – 13:00
Ismertető

A kezdetben optikai műszerekkel foglalkozó cégünk közel húsz éves múltra tekint vissza.
Látszerész boltunk a Duci Optika 1996. óta működik Óbudán. Nevét a cégtáblán látható, mindig vidám, kékszemű, szőke fiunkról kapta, jelezve, hogy mindig szeretettel fogadjuk a gyerekeket boltunkban.
Optometrista munkatársaink precíz szemészeti műszereink segítségével, teljes nyitva tartási időben, várás nélkül garantálják a pontos szemvizsgálatot, amely további biztosítéka a megfelelő szemüveg vagy kontaktlencse kiválasztásának. (havi, napi, vagy akár progresszív lencse).
Újdonságokra kiéhezett ügyfeleink az optikai piac széles skáláján találhatják meg üzletünkben, a magasabb színvonalú márkás keretektől a színes, fiatalos darabokon keresztül az olcsó műanyag keretekig.
A választásban tapasztalt munkatársaink családias körülmények között nyújtanak segítséget. Korszerű műhelyünkben számítógép vezérelt gyémántkorongos optikai szélezőgépek gondoskodnak a pontos megmunkálásról.
Természetesen beváltunk TB által finanszírozott vényeket is.
Vállaljuk az EÜM rendelet alapján cégek számára számítógépek használatához munkaszemüveglecsék elkészítését is, akár helyszíni kiszállással is. Szerződött egészségpénztári tagjainknak kedvezményeket biztosítunk.
Szemüveg szervizünk mindig készen áll a gyors javításokra és forrasztásokra egyaránt.

„A lehetetlent azonnal megoldjuk, de a csodákra egy kicsit várni kell.”

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray