Drivewear – polarizált fotokromatikus lencse autóvezetéshez

Az emberek évek óta kérdezgették tőlem, van–e olyan polarizált lencse, ami fényre sötétedik a szélvédő mögött is. Sajnálattal mondtam, hogy nincs.
Viszont 2007-ben megváltozott a helyzet! Megjelent a Drivewear lencse, mely jelenleg egyedülállóan egyesíti a polarizált lencsék tulajdonságát a fotokromatikus lencsék fényviszonyok megváltozásához való gyors reagálás képességével.
Ha a régebbi fotokromatikus lencséket vezetéshez próbálták használni, azok a szélvédő mögött teljesen alkalmatlannak bizonyultak, hiszen a szélvédő kiszűrte az UV sugárzás nagy részét, így a lencse nem sötétedett be. Nemúgy a Drivewear lencse!
A Drivewear szemüveglencse maximalizálja a szembe jutó fénymennyiséget. Minden fényviszony között optimalizálja a bejövő fény mennyiségét, ezáltal tehermentesíti a szemet, közvetlen fényben és szélvédő mögött is. Ez egy fényre sötétedő és egy polarizált napszemüveg egyben, amit autóvezetők is használhatnak.

Lencse szín: Zöld/Sárga

Alacsony fényviszonyok között (pl. bárányfelhők) a Drivewear fotokromatikus lencse egy sárgászöld árnyalatot ad, ami kontrasztnövelő hatással bír. A polarizált lencse előnye, hogy megszünteti a vakító csillogást, lényegesen kontrasztosabb látást biztosít, mint a hagyományos napszemüvegek. Ezáltal maximalizálja a szembe jutó hasznos fény mennyiségét.

Lencse szín: Borostyán

Erős fényben. A látási körülményekhez igazodik a Drivewear lencse. A polarizált lencse kiszűri többek között a nedves útról a zavaró tükröződéseket. Kiemeli a zöld és vörös színeket (pl. forgalmi jelzőlámpák, jelzőtáblák feliratai).

Lencse szín: Sötét Vöröses Barna

Erős fényben, a szabadban a Drivewear lencse sötétül el a legjobban és a leggyorsabban. A polarizált lencse eltávolítja a tükröződéseket és maximális szűrést ad a túlzott fénynek, ezáltal optimális látási kényelemet biztosít viselőjének.

 

Mindezek után pedig a Cébé nyereményjátékunk megfejtésének minden betűjének ismeretében nincs más hátra, mint NÉVvel, LAKCÍMmel és TELEFONSZÁMmal együtt elküldeni az info@szemuvegvilag.com címre.

A játék leírása itt található: CéBé játék

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray