Davidoff 2011.

Davidoff – decens elegancia csak férfiaknak
„elegáns és tökéletesen férfias viselet”

davidoffA Davidoff termékek a minőséget, az örök értékeket és a kivételesen egyedi kidolgozást képviselik. A „visszafogott elegancia” kifejezés szinte összeforrt az elmúlt évtizedek során a Davidoff márkanévvel. A Davidoff azonban több mint egy márkanév, az exkluzivitást és az utánozhatatlanságot testesíti meg. Mint a Davidoff megújult illata, a 2011-es tavasz-nyári szemüveg és napszemüveg kollekció is stílusos és összetéveszthetetlen.

Az idei kollekció az aktuális nemzetközi trendeket tükrözi. Egyedi részletek, sajátságos formák, finom színárnyalatok a Davidoff napszemüvegek megkülönböztető jegyei. A Davidoff napszemüveg kiemeli személyisége elegáns vonalát, különlegesen kényelmesek, mindemellett művészien tökéletesek.
Egy Davidoff szemüveg tökéletes választás azok számára, akik szeretik az egyedi és különleges, ugyanakkor visszafogottan elegáns viseletet.

Forrás: www.optimall.hu

Oszd meg másokkal is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>