Cooper Vision – Proclear 1 Day

Kiváló teljesítmény jobb hidratálással.
Az egyedülálló PC technológiának köszönhetően a Proclear 1 napos viselésű kontaktlencsék tovább, még 12 órás viselést követően is 97%-ban,  maradnak hidratáltak. A PC technológia azt jelenti, hogy a vízmolekulák a lencse anyagához szorosan kötődnek, mind a lencse belsejében, mind a felületén. Ez a réteg megóvja a lencsét a kiszáradástól, csökken a nap közben kialakuló szárazságérzet, így kényelmesebb a viselése.

coopervision-proclear-1-day

A PC technológia a kontaktlencsék felületén hidratáló réteget képezve:

Csökkenti a kiszáradás lehetőségét
Biokompatibilissé teszi a lencsét a szemmel
Csökkenti a lerakódások kialakulását és a baktériumok szaporodását
Csökkenti az elhomályosodás lehetőségét
Kényelmesebb viselést biztosít

A kiszáradás kényelmetlenséget jelent, diszkomfort érzetet okoz
A kiszáradás oka a lencsében lévő hidrogél. A hidrogél kiváló a víz felszívására, de könnyen el is veszti azt. Ezek a lencsék kezdetben kényelmesek, azonban néhány óra elteltével veszítenek nedvességtartalmukból, elkezdenek kiszáradni és megtörik a szem felszínen lévő könnyfilm réteg. A Proclear 1 Day ellenáll a kiszáradásnak, így viselése kényelmes a nap végén is.

Kiváló teljesítmény jobb hidratálással
A Proclear 1 Day összehasonlítva más hidrogél kontaktlencsékkel, tovább marad hidratált, köszönhetően az egyedülálló PC technológiának.
A Proclear 1 Day napos viselésű kontaktlencséket a foszforil-kolin technológiának köszönhetően ellenállóak a dehidratációval szemben. Ez a vegyület mágnesként magához vonzza és megtartja a vizet, ezzel megakadályozza a kiszáradást és kényelmesebbé, valamint egészségesebbé teszi a lencseviselést.

proclear 1 day kontaktlencse

Biokompatibilitás
A Proclear 1 day biokompatibilissé válik a szem természetes környezetével és kevésbé valószínű, hogy védekező mechanizmusától reakciót vált ki.
Antibakteriális hatás
Mivel a Proclear 1 day lencse ellenálló a kiszáradással szemben, csökken a száraz foltok kialakulásának lehetősége, melyben a baktériumok megtapadhatnak.

Nedvesség megtartó képesség
A Proclear 1 day kontaktlencse más lencsékkel összehasonlítva, amelyek akár 10%-os vízveszteséget is elszenvedhetnek 12 órás viselést követően a víztartalmának csupán 2%-át veszíti el, így hatásosan ellenáll a kiszáradásnak.

Lerakódást gátló hatás
A Proclear 1 Day felületén lévő nedvességréteg jelenléte megakadályozza a fehérjék és lipidek lerakódását, amelyek homályos látást és papilláris kötőhártya-gyulladást okozhatnak.

Tökéletesített geometria
A Proclear 1 Day kiváló hidratáló tulajdonsága révén képes megtartani a lencse eredeti alakját.

Kiszáradás gátló hatás
A PC technológia megtartja a vizet a lencse felületén, mint egy hidratáló réteg. Ez megakadályozza a lencse kiszáradását, így egészségesebbé és kényelmesebbé válik a lencseviselés a nap végén is.

A kontaktlencse-viselők egyik kedvenc kontaktlencséje
A Proclear 1 day kontaktlencsét úgy fejlesztették ki, hogy a kontaktlencse-viselőknek egészségesebb és biztonságosabb kontaktlencsét ajánlhassunk. Ezzel a kontaktlencse-viselők is egyetértenek.
A kontaktlencse-viselők 85%-a minősítette jónak, vagy kiválónak a Proclear 1 day által nyújtott kényelmet, a kontaktlencse illesztők 95%-a pedig jónak, vagy kiválónak minősítette a Proclear 1 day lencsét.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray