Az egyes optikák adatainak megtekintésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az ott található információk csak időnként kerülnek frissítésre, emiatt előfordulhat, hogy az oldalunkon megtalálható adatok között nem mindegyik naprakész.

Bodnár Optika

Név: Bodnár Optika
Cím: 9400 Sopron, Színház u. 1.
Telefonszám: 99/ 323-789
Fax:
Nyitva tartás: H-P: 9:00 – 17:00
Szo.: 9:00 – 13:00
Ismertető

Cégünk 1992 óta áll a lakosság szolgálatában. Üzleteinkben csak szakképzett látszerészek dolgoznak, akik tudásukkal azon vannak, hogy Ön a lehetőségeihez képest a legjobb minőséget kaphassa. Ehhez világszínvonalú lencsegyártó cégek (Hoya, Essilor, Zeiss, stb.) és géppark áll rendelkezésünkre. Tudásunkkal azon vagyunk, hogy a vásárlóink a lehető legjobb árakon a legmagasabb technikai megoldást kaphassák. Készítünk progresszív, bifokális, egyfókuszú, dioptriás napszemüvegeket.

Foglalkozunk kontaktlencse illesztéssel, valamint üzletünkben van még szemészeti szakrendelés is. Komplett szemészeti kivizsgálást, szürke hályog szűrést, szemnyomás mérést stb. is el tudunk végezni.

Üzletünkben szemész szakvizsgával rendelkező orvos rendel hetente négyszer.

Az évente szükséges képernyő előtti munkavégzés miatt kialakuló látásromlás, illetve panaszok miatt is várjuk kedves betegeinket.

Kontaktlencse illesztést, betanítást, és a kontaktlencse viselők állandó (szemorvosi) ellenőrzését is vállaljuk.

Cégek szemészeti szúrését is végezzük.

Szolgáltatások:

– Szemüvegkészítés
– Kontaktlencse illesztés
– Szemüvegjavítás
– Szemvizsgálat

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray