Bausch&Lomb Biotrue multifunkciós ápolószer

biotrueA Biotrue a Bausch&Łomb legújabb multifunkciós ápolószere.

A Bausch&Łomb szemei és lencséi ápolására egy olyan lencseápolót alkotott, mely úgy működik, mint az Ön szemei. A Biotrue multifunkciós ápolószer ugyanúgy nedvesít, mint a szemei, hiszen a Biotrue fő összetevői között találjuk azokat a nedvességkedvelő molekulákat, melyek az emberi szemben is megtalálhatóak, pH-értéke pedig az egészséges emberi könny pH-jához igazított, ezáltal is megőrizve a szem ideális állapotát.
A Biotrue multifunkciós ápolószer segít megakadályozni a szemben található meghatározott fehérjék denaturálódását, küzd a kórokozók ellen, biztosítva a lencsék tisztaságát, és az egészséges lencseviselési élményt.

biotrue multifunkciós ápolószer

A termék jellemzője a három bioinspirációs újításnak köszönhetően a tökéletes, kettős fertőtlenítő hatáson túl:

  • Vegyhatása megegyezik az egészséges könny pH-értékével
  • A szemben található nedvesítő, síkosító anyagot hasznosítja
  • A könny hasznos fehérjéit aktívan tartja
  • Lágy kontaktlencsékhez, köztük a szilikon-hidrogél lencsékhez ajánlott

A bioinspiráció most a lencseápolás területén is megjelenik…de mi is az a bioinspiráció?

A bioinspiráció egy olyan tudományos módszer, mely a természet legjobb ötleteinek megfigyelése és elemzése révén hoz létre áttörést jelentő új termékeket és technológiákat. Például ahogyan a pillangó szárnyából ötletet merítve hoznak létre még energiatakarékosabb LED kijelzőt vagy a bogáncs megfigyelése révén kifejlesztett tépőzár, de ilyen lehet a halak formájának megfigyelése után kialakult aerodinamikus gépkocsiformák. Ezek mind jól példázzák a bioinspiráció térhódítását.

 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray