Bemutatjuk: Biofinity Toric

A tórikus kontaktlencse piacon vezető szerepet betöltő CooperVision bemutatja önnek a legújabb fejlesztésű tórikus kontaktlencséjét, a szilikon-hidrogél alapú Biofinity Toric-ot.

Biofinty toric

A Biofinity Toric áttörés a szilikon-hidrogél technológiában, mert egyesíti az egyedülálló Aquaform alapanyagot a különleges, levédett tórikus kontaktlencse gyártás technológiájával és így még tökéletesebb látást biztosít viselőjének.

A Biofinity Toric a szilikon-hidrogél anyagból készülő lencsék harmadik generációs tagja, amely egyesíti a sikeres Biomedics Toric gyártási technológiáját a legújabb szilikon-hidrogél anyag előnyeivel.

Az Aquaform technológiának köszönhetően az alapanyagban nincs hozzáadott nedvesítő ágens és felületkezelés nélkül készül. Ezáltal a lencse kényelmes, rugalmas és könnyen kezelhető. Az alapanyag nedvesíthetősége, a vízmolekulát megkötő képessége magában az alapanyagban rejlik.

A Biomedics Toric-tól átvett és továbbfejlesztett siekres stabilizációs rendszernek, a magas víztartalomnak és az ehhez párosuló kiváló oxigénáteresztő képességének eredménye az egész napos kényelmet nyújtó, egészséges viseletet biztosító Biofinity Toric.
Az amerikai FDA által kiadott engedély alapján a Biofinity Toric napi viselés mellett 6 nap/7 éjszaka folyamatos viselésre alkalmas.

Természetes Nedvesedés
Nedves marad, mindenfajta felületi kezelés, illetve nedvesítő ágens alkalmazása nélkül is, ezáltal kényelmesebb viseletet biztosít és jobban ellenáll a felrakódásoknak is

Alacsony Modulus
Rugalmasabb lencsét eredményez, magasabb szintű kényelmet és egészségesebb szemeket biztosít.

Magas Oxigénáteresztő Képesség
Magas DK, az egészséges, fehér szemekért.

Horizontális ISO Vastagság
Megbízhatóan és kiszámíthatóan illeszkedik, így még jobb látásélességet eredményez, Az egyszerű illesztésnek köszönhetően csökken a vizsgálati idő.

Széles Paramétertartomány
Minden fokban, az összes cylinderben kiterjesztett szférikus tartomány.

Sima, egyenletes felszín
Az egyedülálló „egyvágásos” technológia kitűnő komfortérzetet eredményez. A lekerekített szélkiképzésnek köszönhetően csökken a szaruhártya irritáció a kényelem fokozása érdekében.

Széles, egyenletes ballasztsáv
Dioptriától függetlenül ugyanolyan széles, egyenletes ballasztsáv az egész optikai zóna körül. A tórikus lencsénél a ballasztsávnak van a legnagyobb az orientációra és a stabilizációra.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray