Az ECCO vezetésének budapesti találkozója

2009.10.16-18.
Szűk egy hónap és megnyitja kapuit az Intercontinental Hotel konferencia szintje a Duna parton, mely vendégül látja az európai optometriai és optikus szervezet tagországainak vezetőit. A svájci konferenciáról írt beszámoló óta rengeteget dolgozott a szervező bizottság, hogy a korábbi konferenciákhoz hasonlóan magas szintű ellátásban részesíthesse vendégeit.

Júniusban két napra vendégül láttuk a brit szervezet kommunikációs vezetőjét, David Craig urat, akinek bemutattuk a konferencia helyszíneit, a Semmelweis Egyetem impozáns épületeit, a csodás panorámával rendelkező Intercontinental Hotelt, valamint a Budai vár tövében ringatózó elegáns Spoon hajót. Látogatást tettünk az optometrista képzés egyik vezetőjénél Nagy-Zoltán Zsolt tanár úrnál, valamint megismerkedett a szervező bizottság tagjaival, Gerő Rudolf elnök úrral, Bakony Györggyel, az optometrista szekció vezetőjével.

Az ECCO vezetésének budapesti találkozója

A pénteki napon a szekcióülésekkel nyit a konferencia. A végrehajtó bizottság, az oktatási bizottság, valamint az ECOO vezetői üléseznek. A napot a Semmelweis Egyetemen az Optometrista tanszék látogatása zárja egy fogadással együtt, melyen csak a meghívottak, valamint a támogató cégek képviselői vehetnek részt.

Szombaton az oktatási bizottság ülése nyitja meg a napot, melyet egy ebéd követ és a teljes tagság közgyűlése zárja az előadássorozatot. A konferencia szombati zárása a Spoon hajón a gálavacsorával ér véget.

A vasárnapi program a tagság közgyűlésével folytatódik, melyet a konferencia összefoglalása és zárása követ.
Egy hónapunk van hátra első vendégünk érkezéséig, de már most több mint 60 jelentkezőnk van Európa 15 országából.
Közben nem feledkeztünk meg a konferencián résztvevőket kísérőkről sem, akiknek mindhárom napon teljes programokat szervezünk és biztosítunk, melyben megismerhetik Budapest nevezetességeit, ellátogatnak Esztergomba, valamint vasárnap látogatást tehetnek a Parlamentben.

Reméljük a helyszínek, programok, időjárás, technikai felszereltség mind nekünk kedveznek, és hasonlóan 2002-höz, a Magyar Optikus Ipartestület a magyar vendégszeretethez méltóan tudja fogadni és ellátni vendégeit.

Forrás: Optikai Magazin

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray