Arvis az Area-tól – szemüvegek és órák, melyek uralják az időt

Az Area cég fejlődése 1998. óta töretlen. Az 1998-ban Buia helységben megalapított, szemüvegekkel foglalkozó céget az ötletesség, a bátorság, a tenni akarás jellemzi.
A siker a sokat utazó, mindig naprakész, dinamikus menedzsment tevékenységének gyümölcse, amely lépést tart a világon éppen kialakuló divatirányzatokkal, és azokat képes olyan minőségi termékekben kifejezésre juttatni, amelyek széles célközönség igényeit elégítik ki.

Az ARVIS kollekció egy adott rétegnek szól, annak stílusát és életmódját jeleníti meg.

Hosszú utazások után szeret sokáig aludni. Szeret teát kortyolni a villa verandáján, ahol időről időre elvonulhat a külvilágtól. Tiszta selyemből készült kék sportkabátjában beindítja XK120-as Jaguárjának motorját, amely a szabadság érzetét nyújtja számára; lehetőséget, hogy szabadon száguldhasson hőn áhított luxus úticélja felé, finom és előkelő módon.
Mindig olyan dolgokat választ magának, amelyek hűen tükrözik személyiségét: határozott, megbízható, ám ugyanakkor eredeti és szenvedélyes. Stílusa elegáns, de laza, mindig tökéletes, minden helyzethez illik.
Kedveli a fontos kiegészítőket, például az ARVIS-t – a márkát, amely minden másnál jobban reprezentálja a sikeres férfi életstílusát, aki – éppen ezért – soha nem elégedett, és tökéletességre vágyik.
Minden pillanatban!
Az ARVIS tökéletes azok számára, akik a legjobbat akarják az élettől, kifinomult és ragyogó módon megvalósítva azt a vágyukat, hogy kitűnjenek a többiek közül, úgy, hogy nem kell lemondaniuk az olyan férfias igényekről sem, mint a praktikum, a megbízhatóság és a minőség.
Az ARVIS olyan szemüvegeket kínál, amelyek a könnyedén elegáns stílust összehasonlíthatatlanul jó illeszkedéssel párosítják. Tökéletesen kényelmes kiegészítőt, amely alkalmazkodva viselőjének minden mozdulatához, stabilitást és harmóniát biztosít.

A kollekcióra jellemző különösen divatos részlet kétségtelenül a szárak valódi bőr borítása, amely a keretek teljes mértékű rugalmasságának biztosítása érdekében vízálló. Az alkalmazott anyagok – a fém és a bőr – tökéletes párost alkotnak.

Az ARVIS, amely a kényelem kellemes érzésével ajándékozza meg viselőjét, elbűvöl a modellek eredeti stílusú kialakításával, melyek multifokális lencsék beillesztésére is alkalmasak.
A 40-es évek retro-stílusú, ugyanakkor divatos formatervezése, melyet a legismertebb divattervezők ajánlanak, minden részletében tiszta vonalú, és egy ismételten újjáéledő divatot tükröz.
Ez egy olyan korszak, amely a harmadik évezred emberét a saját nyelvén szólítja meg. Egy elmúlt korszakról mesélnek, amely sohasem volt még ennyire divatos. Sportos és klasszikus vonalú órák, mindegyik manuális, és valamennyit megkérdőjelezhetetlen részletek jellemzik:
– nagy precizitású svájci technológia
– és osztrák formatervezés.

Az ARVIS órák teljessé teszik annak a férfinak az életstílusát, aki élvezni szeretné az utánozhatatlan és divatos kiegészítő által nyújtott tökéletességet. A rozsdamentes acélból és tűzött vízálló bőrből készült óraszíjakon a szemüvegkereteken alkalmazott részletek köszönnek vissza, rendkívül exkluzív megjelenést biztosítva.
Az exkluzivitás további biztosítéka, hogy a márkához tartozó órákat csupán korlátozott számban gyártjuk. Ezek a modellek a korszak valódi ékkövei; egy múló, tökéletességre törekvő korszaké, amely erre az igényére egyetlen választ talál: ARVIS.

Arvis_napAz ARVIS a termékeit értékesítő helyeken ezt a retro-feelinget olyan módon is sugallja, hogy hűségesen követi a szemüvegek és órák dizájnját valamennyi, az értékesítést segítő kiegészítő megjelenésében is.
Az összes modellen megjelenő legexkluzívabb anyag, vagyis valódi bőr borítja a termékek bemutatására szolgáló valamennyi kiegészítőt, ezek számára is kifinomult és egyedi megjelenést kölcsönözve. Ily módon könnyű felkelteni a legigényesebb férfiak figyelmét is, akik a legdivatosabb trendeket szeretnék követni.
Egy összetéveszthetetlen és divatos módon újragondolt stílus másodvirágzásának részletei.
A bőrrel borított bemutató állványok és tokok az ARVIS erejét sugallják; egy olyan márkáét, amely azzal az elhatározásával tűnik ki, hogy azokhoz a férfiakhoz szól, akik a praktikusságot, a kényelmet, a minőséget és a magas szintű formatervezést egyetlen termékben kívánják megtalálni.
 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray