Aquify szemcsepp kontaktlencséseknek

Aquify szemcsepp kontaktlencséseknekAz Aquify szemcsepp tartós hatású komfort csepp, melyet a pislogás aktivál és kifejezetten a kontaktlencse viselők számára fejlesztették ki, azonban nem csak kontaktlencse viselőknek, hanem bárkinek ajánlható, aki tapasztalja a száraz szem szindróma tüneteit.

Kontaktlencsét viselve az embernek néha kényelmetlen érzése támad. Ekkor azonban nem a kontaktlencse a hibás, hanem a szükséges nedvesség hiánya miatt a lencse és a szemgolyó közötti súrolódás növekszik. A súrlódás csökkentésére szolgál az Aquify szemcsepp, amely kényelmes a kontaktlencse-viseléshez.
A számítógép képernyője előtt dolgozva vagy a televíziót nézve az ember ritkábban pislog, de a huzat vagy a légkondicionáló is kiszáríthatja a szemet és a kontaktlencsét. Az Aquify használatával viszont a szem egész nap megkapja a szükséges nedvességet.

Az Aquify:

  • Nedvesít, valamint csökkenti a por, füst, klimatizálás, számítógép használat okozta szárazságérzetet.
  • Bármely típusú kontaktlencséhez és lencsét nem viselőnek egyaránt ajánlott.
  • Konzerválószer-mentes
  • Sodium hyaluronate-ot tartalmaz
  • Felbontás után 8 hétig használható.

A pislogás-aktivált Aquify hatása a hosszan tartó könnyfilm megtartásból és a speciális összetevőkből adódik. Az Aquify mindegyik pislogással valósággal megfürdeti a szemet egy nedvesítő és kenő hatású folyadékban.
Mihelyt ön becseppenti a szemébe, az Aquify a kényelem egy teljesen új szintjét szolgáltatja a szem kényes felszínén és mert az Aquify tovább marad a szemben, a kontaktlencsék tovább maradhatnak kényelmesek és nedvesek.
 

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray