AIR OPTIX Individual a szemére szabva

Air Optix Individual Az AIR OPTIX Individual rendelésre készült szilikon-hidrogél kontaktlencse a szilikon-hidrogél technológia világelső gyártójától.
Még a magas fénytörési hibával rendelkező pácienseket is el lehet látni az egészséges és kényelmes viseletet biztosító AIR OPTIX kontaktlencsével.

A szélsőséges töréshibával rendelkező páciensek is szeretnék megtapasztalni a lágy kontaktlencse viselet által biztosított szabadságot!
Nem kell többé kompromisszumot kötni!
Nem kell többé szembesülniük azzal a ténnyel, hogy az új generációs kontaktlencsék csak bizonyos dioptria tartományban kaphatók.
Nem kell többé az alacsony oxigénáteresztő-képességű hagyományos kontaktlencsét viselniük.

Az AIR OPTIX Individual lencsék széles paraméter tartományával még a „bonyolult eseteket” is el lehet látni!
(Válassza az AIR OPTIX Individual kontaktlencséket nagyfokú myopia, hypermetropia, aphakia korrekciójára, kis és nagy átmérőjű cornea, valamint lapos és meredek bázisgörbület esetére is.)

Air Optix Individual paraméterek

Az AIR OPTIX Individual lencsék 2 darabos kiszerelésben kaphatóak. A javasolt csereidő 3 hónap.

Az AIR OPTIX Individual kontaktlencsék egyenletes, biokompatibilis felszínnel rendelkeznek a szabadalmaztatott plazmakezelés eredményeképpen. A depozitképződésnek ellenálló felszín így hozzájárul az egészséges lencseviselethez.
A speciális felszínkezelés eredményeképpen az AIR OPTIX Individual kontaktlencsék nappali viselettel 3 hónapig viselhetőek. Az alacsony Dk/t értékű, éves csererendszerű speciális lencsékkel összehasonlítva az AIR OPTIX Individual kontaktlencsék a gyakori csere mellett a megfelelő higiene biztosítékai.

Mindenki megérdemli az egészséges és kényelmes lencseviselet élményét.

Air Optix Individual lencsék

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray