AIR OPTIX havi viseletű kontaktlencsék

Az AIR Optix kontaktlencse friss fuvalata a nyár végeztével elérte a magyar piacot is.
A lélegző Airoptix kontaktlencsék akár ötször több oxigént juttatnak a szemnek, (138 Dk/t), mint a hagyományos hidrogél kontaktlencsék. Az Air Optix kontaktlencse használatakor szemei egészségesebbek és halványabbak lesznek.
Váltson az egészségesebb nappali viseletű szilikon-hidrogél kontaktlencsékre, próbálja ki az AIR Optix-t!

air optix

Ahhoz, hogy a szem egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. Az AIR Optix kontaktlencse viselete során nagy mennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához, lehetővé téve ezzel akár az alkalmankénti benne alvást is. (Az AIR OPTIX kontaktlencsék CE jelöléssel rendelkeznek a nappali viseletre és maximum hat éjszakán át tartó kiterjesztett viseletre.)

Az AIR OPTIX lencsék forradalmian új szilikon hidrogél anyagból, a Lotrafilcon B-ből készülnek. Az anyag egyedülálló molekuláris szerkezete két külön utat is biztosít a víz lencsén történő áthaladásához, így megfelelő mennyiségű oxigént ereszt át a szemhez. Ennek köszönhetően a lencse szabadon mozog a szemen és bőséges mennyiségű oxigén áramlik a szaruhártyára.

airoptix logoPróbálja ki az AIR Optix kontaktlencse előnyeit és győződjön meg arról, hogy több oxigén kényelmesebb viseletet nyújt.

Az AIR Optix a CIBA Vision forradalmian új nappali/rugalmas viseletű szilikon hidrogél kontaktlencséit jelenti, melyek akár ötször annyi oxigén átengedésére képesek, mint a hagyományos lágy kontaktlencsék. Csökkenti az oxigénhiányból eredő potenciális elváltozásokat. Az AIR Optix kontaktlencse olyan páciensek számára kiváló, akik a kontaktlencséket a nap során hosszú órákon át viselik.

AIR OPTIX egyetlen bázisgörbülettel (8,6mm) és +6,00 D –től -10,00D –ig (0,25D-ás lépésközzel) terjedő szférikus változatban kapható 3 vagy 6 darabos kiszerelésben.

Share

Zalka Optika SzékesfehérvárSzemüvegtisztító Spray